Hoppas at alla har haft en bra jul. Det har jag.

Jag har inte uppdaterat på länge, för att jag inte har haft tid.

Idag så har jag inte gjort så mycket jag har åkt skidor och om typ 10 min så kommer våra kompisar hitt så det kommer att bli kul :)

Jag kommer kanske uppdatera lite senare i veckan kommentera om ni vill det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag har jag gjort ett beslut som handlar om en tjej i min klass.

hon har alltid varit bossen över mig och alltid sagt duma saker och pratat skit om mig hon har t.ex sagt att jag är dryg, fjortis för att jag började hänga med andra personer i min klass, att jag är för att jag har märkes kläder, att jag är bortskämd och alltid åker på resor.

Idag så har jag sagt till henne : "jo jag vill inte hänga med dig för att jag hela tiden får höra att du har pratat skit om mig och spridit falska rykten om mig och nu har jag tröttnat på det"

det känns så mycket bättre nu när jag sagt det för att förut så mådde jag dålig när jag hängde med henne men jag mår så mycket bättre nu ;)

Likes

Comments

Jag har inte gjort så mycket men lite jag har köpt en spegel och chillat. Jag åt lax-tacos till middag och asså jag rekommenderar värkelihen det. Det var såååå gott. Ja dagens i lägg blir väldigt kort men jag kommer att lägga in billder. ;)

Likes

Comments

Hej nu kommer jag att posta lite bilder från Afrika och kommentera nedan för vad/hur ofta jag ska uppdatera.

Men resan till Afrika var helt fantastisk vi såg så många djur i Afrika. Vi såg alla djur i ”the Big 5” det var helt otroligt.

Likes

Comments

Hej jag ska till Afrika så jag kommer kanske ha med min dator men jag vet inte. Jag ska i alla fall till Tanzania och åka på safari och sedan till Zanzibar.

I Tanzania så ska jag se dom big 5. sedan på min födelsedag så ska vi flygga till Zanzibar. Där så ska vi sola och bada.

Jag kommer ta bilder så om jag inte har med min dator så kommer jag sedan när jag kommit hem föra över dom så att det blir några inlägg med bara bilder. Det var nog allt.

Likes

Comments

Jo jag kommer att berätta kort om min dag och sen så kommer jag att berätta det fantastiska.

Jag började dagen med matte i halv klass sen så hade so därefter Sv. Efter Sv så hade jag drama och efter att jag hade haft drama så hade jag No som sista lektion. Efter no lektionen så gick jag hem på vägen så köpte jag en donut till min lillebror och ett vinerbröd till mig själv. När jag kom hem så satte jag på en kopp te till mitt vinerbröd.

Efter det så gick jag till ett ställe där jag skulle vaccinera mig för att jag ska till Afrika.

Sen när jag mamma och min lille bror kom hem så började vi lagga middag och nu så är klockan 20,10 0ch jag sitter och skriver det här.

Ja det fantastiska som hände i var att jag våga säga till min kompis att vi inte ska hänga för att hon typ alltid pratar skit om mig och det är jätte jobbigt. F ör att hon typ säger att jag är dum och att jag är ful för att jag i bland har märkes kläder och att jag är rik och bortskämd och alltid åker på resor och massa sånt. Det jobbigaste med henne är att hon alltid blir spå sur och hon kommer typ nu börja prata skit om mig, men jag har inte gjort något fel så att hon får väll göra det om hon vill :)

Likes

Comments

Hur har min dag varit?

Ja min dag har varit bra, Bättre än vanligt. Mina dagar brukar inte bra så bra, det funkar inte jätte bra med kompisar och sånt.

Men nu har jag börjat hänga med andra i skolan och det är skönt. inte lika mycket bråk som det var med mina andra kompisar , jo men nu ska jag berätta vad som hände.

Jo, jag började med att vakna 05,45 men jag gick upp 06.25. När jag gått upp så hoppade jag in i duschen efter att jag hade duschat så kläde jag på mig. efter det så åt jag frukost. Jag åt en macka med smör och yoghurt När jag ätit upp så borstade jag håret. Efter det så skulle jag gå till skolan. När jag kommit till skolan så hade jag först matte ,so ,sv ,lunch , drama och no. Sen så slutade jag och efter det så gick jag hem.

Likes

Comments

Pst #1

Hej jag har varit lite of från bloggen men jag tänkte börja skriva mer nu. Jag kommer att skriva post #... vilken post/inlägg det är.

Ja, men i alla fall idag så är det min mammas och pappas bröllopsdag och vi ska åka ut till landet och vara där i helgen. Jag kommer kanske skriva där ute jag tror inte det. Men jag hoppas att ni får en under bar helg och så ses.

Likes

Comments

Idag så vaknade jag 6,15 och gick in och väckte min lillebror. När han vaknat så hade vi en klä på sig tävling. Jag vann efter det så gick vi till soffan och spelade minecraft. Sedan var det frukost och jag åt som vanligt macka och ägg. Jag och min lillebror gick själva till skolan. Jag började 09.10 med matte där efter så hade vi svenska sedan lunch. Sen hade vi bild och sist slöjd. När vi slutat så gick jag hem direkt och byte om till fotbolls kläder. Sedan så lagade jag mat. Jag lagade pasta och köttbullar. efter maten vid 16.20 så skulle jag möta min kompis för att sedan gå till min fotboll. När vi kommit dit så var det ingen som kom så att jag och min kompis fick skjuts av min pappa. Efter träningen så kom jag hem och tog en kopp te. Nu ska jag gå och lägga mig så hoppas att ni har haft en bra dag.

Likes

Comments

Jag började dagen med att vakna 06.15 och gick upp 06.30. Jag åt ägg och maka till frukost. Sedan var det dags att gå till skolan och jag och min lille bror fick skjuts till skolan. I skolan så börjar vi 9.00 men var på resurs 8.10 och tränade lite extra till mitt NO-prov som var senare idag. Runt 10-10.30 så hade jag mitt NO-prov. jag tyckte att NO-provet var ganska enkelt. Efter NO-provet så hade vi lunch och det blev Texmex gratäng mums!! Efter lunchen hade vi svenska och engelska och tittade på film båda lektionerna plus att vi fick sluta tidigare JIPPI!!

Efter skolan så skulle jag till pappas jobb och arkivera. jag var där i två och en halv timme och arkiverade. Jag var där med min lille bror och vi hjälptes åt att arkivera. Vi fick också en liten lön :)

När jag pappa och min lillebror kommit hem så åt vi middag. Det blev tunt skivad kykling med seranoi skinka mellan.

Efter middagen så gick jag och min lille bror och köpte fredags godis.

När vi kommit hem så titta vi på lit film och åt godis men nu ska jag gå och läga mig så god natt hoppas att ni sover gott !!

Likes

Comments