Frost i december som lägger sig som ett täcke av kristaller över skog och mark. Det inger ett lugn som jag inte har känt på länge.Tacksam.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En höstig bild med solen i ögonen 🌞🌞
Önskar mig mer dagar som den här, långpromenader med E, mys framför brasan och en god frukost. Just nu känns livet on top!

Hade/ Karinmarita

Likes

Comments

Hallå alla praliner ❣️
Hoppas allt är bra med er? Livet känns lättare för varje dag för mig just nu och det är så skönt.

För några veckor sen fyndade jag och min sambo skönheten till tavla som ni kan se på bilden, hur fin?! Älskar den och vi fick den för fem ynka kronor ⭐️

Hade /Karinmarita

Likes

Comments

För några veckor sen skrev jag om festen jag och min sambo skulle ha. Resultatet var trots allt bra men två dagar innan festen fick E ryggskott= han blev sängliggandes.

När man planerar en sån står fest så planerar man inte att hålla i det själv, och jag är en person med väldigt stor prestationsångest. Summan av kardemumma var att min kropp la av kl 23 under festen och jag började kräkas och må väldigt dåligt, ett tydligt tecken på att man har kört på för hårt alldeles för länge. Festen fick fortsätta medan jag följde med min mamma och pappa hem och fick lämna vår egna inflyttningsfest 😪

Nu har jag återhämtat mig igen och jag hoppas att jag kommer kunna uppdatera här som jag vill.
Hoppas ni får en trevlig fredag, Xoxo/ Karinmarita

Likes

Comments

Ungefär så lät det igår när E lyfte något tungt vilket gör att jag nu sitter i bilen och väntar medan han hos kiropraktorn på akuttid. Vad gör man inte?

Xoxo/ Karinmarita

Likes

Comments

När i Stockholm är det en regel att köpa det du tänkt oavsett hur dyrt det är om det står en snygg kille i kassan. Resultat av detta var två bitar vattenmelon för 200 kronor ✌️ lol.

I övrigt så gick jag och min kusin från Canada på sightseeing i Stockholm i somras. Ca två mil varje dag bar våra ben oss, tur det med tanke på hur mycket gott vi åt den resan. Hon är precis som jag intresserad av att ta fina bilder vilket är tacksamt för då kan man få lite hjälp. Detta var vår första resa tillsammans men förhoppningsvis inte vår sista, det skiljer bara två år mellan oss och för varje gång vi ses känns det som att vi kommer närmre varandra vilket är så kul.

I skrivande stund är jag on the road till högskolan där jag studerar till grundskolelärare, men berättelsen om det får ni i ett senare inlägg. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi av senare!

Xoxo /Karinmarita

Likes

Comments

Tre olika vinklar från en hörna i hemmet. Frågan är om man någonsin kommer känna sig klar, vad tror ni?

Tidigare bodde jag och E i lägenhet inne i stan på 55 kvm, men nu har vi istället ett hus på 230 kvm vilket innebär att det är mycket mer plats att fylla ut. Detta är en sak jag gärna stressar upp mig över så jag försöker intala mig själv att känslan i huset blir bättre om jag låter inredningen ta sin tid. Fördelen med det är att jag faktiskt hinner kika ett tag och inte köpa första bästa detalj/möbel jag faller för (fast jag gärna vill haha).

Ha det fint tills vi hörs igen!

Xoxo /Karinmarita

Likes

Comments

Holla!
Vilken söndag livet bjuder oss på idag, för oss har dagen varit igång länge och vi har både hunnit med att vara på loppis och hjälpa min mor och far att rensa på deras gård. Varje gång E och jag är där så har vi en plan att bara stanna en snabbis men likt väl är vi där i flera timmar, haha. Tacksam är jag dock att min fina sambo trivs så bra med min familj 💕

Tanken var att vi skulle hämta hem ett extra kylskåp till vår kräftskiva, istället kom vi hem med ett kylskåp plus ett fullastat släp med andra saker vi säkert aldrig kommer använda 🙄 Nöjda ändå såklart!

Två bilder från vår söndag 🌸
Xoxo /Karinmarita

Likes

Comments

Hallå alla helgfirare!
Hoppas ni har njutit lika mycket av lördagsmorgonen som jag. Har ni några roliga planer för helgen? Själv ska jag och E (min sambo) förbereda inför vår kräft och inflyttningsfest som bär av stapeln nästa helg. Ca 45 nära och kära ska komma och fira med oss och det ser vi verkligen framemot och för min del ska det bli fantastiskt roligt att dekorerar 😍

Nu kallar plikten så under tiden tills vi hörs igen tipsar jag er att göra er egna skål med smoothie och toppar den med era egna favoriter, mina är banan, kokos, jordnötssmör, granola och bär i mängder.

PS, det smakar bättre om man lägger upp det fint, haha!

Xoxo, Karinmarita

Likes

Comments

I åtta år har jag nu följt olika bloggar, jag har läst stora som små, mycket som lite. Tanken slog mig att man borde vara ett proffs på det här med blogg efter så lång tid. Givet blev det då vad mina nya hobby ska vara, att skapa en proffsblogg. MEN det är ju inte bara att skapa en blogg, den måste ju handla om något också men vad? Ännu bättre tanke slog mig, jag kan ju använda mig av det hus som jag och min sambo november 16 flyttade in i och som sedan dess har genomgått hårda slag i form av hammare, spik och såg. Huset börjar äntligen bli klart för att fina bilder ska kunna tas vilket tar oss till temat för denna blogg, inredning.

Jag vill ju inte starta denna proffsbloggskarriär med att säga att jag brinner för inredning och att jag är kreativare än Ernst, men jag uppskattar att ha det fint runt om mig och förhoppningsvis lär jag mig under resans gång. Ni kanske redan märker att jag gillar att skriva så för att denna blogg inte ska stå still när min sambo förbjuder mig för att ändra om mer i huset måste bloggen beröra fler områden. så, vad sägs om att vi håller oss kvar till inredning men att vi också lägger till livspusslet om en 22 (snart) årings liv i lilla staden Karlshamns?

Förhoppningsvis hittar några läsare hit, och till er vill jag bara säga ''stanna kvar!''

xoxo Karinmarita


Likes

Comments