VM och Sverige naglar

Har varit spänd och nervös inför den här lördagen hela veckan. Anledningen är för att Sverige spelade idag mot Tyskland i fotbolls VM. Såklart kollade jag matchen. Vi hade ett litet midsommar firande hemma hos Hannas vänner med dom, hennes familj och sen lilla jag. Det slutade med att majoriteten av umgänget gick till poolen och jag, Hannas mamma och pappa satt lvar och kollade matchen. Kan erkänna att det var första gången jag verkligen var insatt i en match som denna.
Trots den tråkiga och totalt orättvisa förlusten som vi drog på oss så var det kul att kolla. Jag kände mig så fruktansvärt stolt och glad hela tiden när jag såg svenskarna kriga som djur. Nu hoppas jag verkligen att de har turen på sin sida i nästa match mot Mexico!

När matchen var slut tog vi oss ner till poolen och umgicks med resten. Det blev ett litet dopp och häng innan jag behövde kila iväg på jobb. Nu har jag precis lagt barnen till sängs och det blev lite känslosamt. Ikväll var det sista gången som jag gjorde det. Känslan är väldigt konstig. Jag spexade till det lite och hade skattjakt och sen spelade vi Jelly Bean spelet. Så uppskattat från alla håll så jag är säker på att dom kommer sakna mig nu.

Första bilden är tagen direkt efter första halvleken, därav lyckan. Och btw, ser ni mina asfräna naglar som jag fick gjorda igår? Blev totalt chockad när nagelteknologen inte visste vilket land det var. Fy skäms!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera