ST PATRICKS DAY

Vaknade upp hemma hos Tove i lördags och vi åkte tidigt iväg till affären för att möta Hanna för att köpa det sista som vi behövde till vår brunch. Och detta blev resultatet, hur fantastiskt? Gröna pannkakor och gröna drinkar dagen till ära🍀

Efter brunchen så började vi göra oss iordning och drack lite cider. Vi hade alla matchande tröjor, hårband och sen så hade vi köpt glitter att ha i ansiktet.

Vi fick sedan skjuts av Hannas hostdad till Durham där vi först delade på en pizza (sjukt god)sen hamnade konstigt nog på en irländsk bar med MASSOR av grönutklädda människor. Jag gillar högtiderna (kan man kalla det?) här för alla går verkligen all in, och såklart tar vi efter.

Vi tog sen en Uber till Chapel hill utan några direkta planer. Bra våra Uber drivers igår var så himla roliga när dom fick reda på att vi var svenskar. Den ena ville att vi skulle vara med på hans nystartade Youtube kanal och den andra ifrågasatte varför vi valde USA av alla länder att komma till, dock så var han rätt imponerad över allt vi "får" såsom lönen, egen bil, eget rum, betald mobil och mat, 2 veckors semester and so on. Lite kul för visst vi "lever lajf" men det är ju inget fancy liv vi lever direkt😂

Här drack vi en jätte god och fruktig öl. Yes jag gillar öl.

Jag och Tove fick frågan om vi var tvillingar? Vi kanske är lite lika ändå. Vad tycker ni?

Min fina Hanna som kom in i mitt liv för typ 1,5 månad sedan och gjorde vår trio komplett. Att knyta band här med vänner är så mycket enklare och dom som gör denna resa som oss förstår nog exakt vad jag menar. Det är så himla häftigt!

Kvällen avslutades sedan på en fest i kråkslott, samma ställe som vi var på Halloween och nyår. Vi landade hemma hos Hanna runt klockan 3 efter en riktigt bra första St Patricks day. Hallelujah!

  • Nära Northwest Raleigh, Raleigh, NC, USA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera