Söndag i Chicago

Söndag- Vinnarna på fototävlingen korades och jag kunde inte hålla med dom mer om att min grupp skulle vinna, och vi vann varsina presentkort på Starbucks. Inte nog med att söndagen började bra utan den blev bara bättre och bättre. Vi hade biljetter till ett observations deck där man kan se ut över hela Chicago och alla skyskraporna. Vi behövde vara klara med den aktiviteten och ha ätit lunch innan nästa grej började vilket var en guidad busstur.

Vattnet ser så himla turkost och härligt ut att man bara skulle vilja hoppa i, något som aldrig skedde då det var svinkallt ute. Detta är alltså Lake Michigan (jag kan hörni)

Efter den guidade turen så hade var det dags för att se Sportz Comedy. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara vad det är men det var iallafall 6 personer som stod och drog massa skämt. Publiken bli väldigt involverade och de frågar massa frågor och sen utgås showen efter våra svar. Makes no sense men sjukt kul var det iallafall.

Är du aupair eller en blivande aupair så skulle jag starkt rekommendera att ta en weekend kurs. Du får snabbt ihop dina credits och det är en rolig upplevelse att åka iväg. Jag som bara behöver 27h till i ett klassrum för att uppnå 72h (som ger 6credits) så passade denna kurs bra då 30h görs under helgen och 15h ska man göra hemma i form av att skriva en liten uppsats. Skönt att man slipper det!

  • Nära Northwest Raleigh, Raleigh, NC, USA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera