Skål för nytt år

Tycker det är synd att jag verkligen tappade motivationen till att skriva och uppdatera här efter att jag kom hem från USA. Det är roligt och skriva och visa vad som händer i livet. Det har snart gått 7 månader sen jag kom hem (räknade nyss och blev fan chockad!)

Jag har sporadiskt kontakt med familjen, flera gånger i veckan hörs vi. Gud vad jag saknar barnen. Det kunde man inte tro sista 2 månaderna i USA att man skulle sitta här och säga så. Man var ju sliten deluxe!

Vad sker då i livet? Jag jobbar nu i Eskilstuna igen vilket känns skönt. Pendlade ju i nästan 3 månader till Oslo för att flytta en produktion därifrån till etuna. Det var lärorikt och kul men nu känner jag mig jävligt tacksam att äntligen bo hemma i min mysiga lägga. Jag har även blivit medlem på Nova Training Center och jag älskar verkligen träningen där. Jag blir så motiverad och stark varje dag. Det är väl det som sker för tillfället. Har fått beviljad ledighet från jobbet vilket jag trodde aldrig skulle gå igenom, men lucky me. Nästa helg bokar jag och min vän Hanna biljetter till vårt drömresemål. Älskar ändå spontana beslut!

  • Nära Stensborgsgatan -, Eskilstuna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera