Roadtrip PART 4 - UTAH - Bryce Canyon - Tillbaka till Las Vegas

Tidigt på söndagsmorgonen innan solen gått upp så packade vi ihop våra saker och åkte norrut mot Utah och Bryce Canyon och detta var en biltur på ca 2-3h om jag minns rätt. Vyerna var som vanligt helt fantastiska och jag som satt i framsätet med Tove hade första parkett på soluppgången mellan bergen. När vi kom fram till Bryce Canyon så var det det vinter, precis som på andra sidan Grand Canyon. Snön låg kvar på bergen och temperaturen låg runtomkring minusgrader skulle jag kunna gissa på. Runt klockan 11 åkte vi sedan därifrån och styrde kosan mot Las Vegas. Vi blev något förvånade när resan dit skulle ta 4h vilket vi inte hade räknat med. Det blev gasen i botten och en kamp mot klockan. Man skulle kunna säga att det är svårt att köra fel då det endast existerar en stor motorväg, men med lite otur missade vi vår avfart och när vi insåg det tappade alla service på mobilen. Jag blev fruktansvärt rädd och allt kändes som film, fattades bara en mördare eller något... nej usch. Tillslut hamnade vi rätt och då var det en raksträcka på 300 km innan vi sen kom fram i Las Vegas igen. Vi åkte direkt och lämnade tillbaka bilen och sen åkte vi till flygplatsen, vi hann alltså inte med Las Vegas denna gång heller. Vårt flyg hem blev 2h försenat pga att det var trasigt och det blev ju någorlunda surt när man insåg att dom 2h kunde man spenderat någon annanstans, men men detta ger mig bara möjligheten att åka hit igen.

Klockan 03 natten till tisdagen ramlade jag och Tove hem till mig och tröttheten var bara ett faktum. Jag packade upp min väska och packade en annan och sen hann jag tvätta innan jag tillslut somnade klockan 04.

Just nu befinner jag mig i Orlando, Florida och resan hit och min första dag här blev inte som jag tänkt mig, men mer om det senare. Nu kallar Universal Studios på mig!

  • Nära Florida Center, Orlando, FL, USA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera