Roadtrip PART 2 - Arizona

Att vakna upp och vara omringad av öken och massa berg var en mäktig känsla. Fick en sån energi när solen började lysa igenom vårt fönster, helt fantastiskt. Gjorde oss redo för dagen och åt frukost sen så åkte vi till ett utsiktställe nära hotellet så vi hade tid att döda innan vi skulle på vår första guidade tur.

Detta var det. Sa till Tove och Alexis att är vi helt förstummade över denna vy så är detta nog ingenting i jämförelse med vad vi kommer ha sett i slutet av dagen, vi kommer skratta åt dessa bilder.
Vill ändå visa er hur dagen bara blev bättre och bättre...

Vi hade en guidad tur i Analope Canyon klockan 11 så vi tog oss till mötesplatsen sen fick vi åka Jeep i ca 6km innan vi kom fram.

Detta är alltså inne i ett berg och anledningen till att berget fått denna fina skulptur är att det runnit igenom forsar så det är alltså vatten som format det. Kameran gick i ett och jag har sååååå himla många bilder på detta!

Innan vår andra guidade tur så åt vi en lätt lunch sen var det dags för Lower Analope Canyon. Om den första turen var cool så ska vi prata om denna, finner inga ord vad jorden är fantastisk.

Vi fick gå en liten bit först och sen gick vi ner för de brantaste trapporna jag någonsin gått på. Skillnaden denna gång var att vi gick neråt och in i bergen

Hur fantastiskt ser inte detta ut? Skulle kunna posta hur många bilder som helst på detta för det är så fruktansvärt vackert.

När vi var klara åkte vi vidare till ett annat ställe som heter Horseshoe Bend.

Vy efter vy gjorde mig bara mer och mer imponerad på hur fin jorden är och hur mycket jag inte sett. Efter detta åkte vi tillbaka till hotellet och sen dagen efter åkte vi till Grand Canyon men mer om det i nästa inlägg för jag har så mycket bilder att visa...

  • Nära Morrisville, NC , USA

Gillar

Kommentarer

viktorhognas
viktorhognas,
Vad intressant och fint 😊
www.nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera