Min kreativitet gjorde mig trött

Halllååådäääär! Hoppas allt står bra till med er som läser. Jag har precis kommit ur en varm och efterlängtad dusch och ligger nu i min säng och lyssnar på grodorna som låter utanför mitt fönster.

Idag besökte jag gymmet, träffade min LCC för att catcha upp då jag missar mitt LCC möte på söndag, hämtat Emery från skolan och sen satt vi inne och pysslade, var väldigt kreativa (iaf jag) och sen lekte vi ute på studsmattan med grannarna när B & T kommit hem.

Har under några månader nu känt mig väldigt understimulerad och känt att jag vill uttrycka min kreativa sida (japp jag har en sån) genom att rita eller måla. Jag har pennor och en målarbok hemma i Sverige som jag gillar väldigt mycket och jag kunde ofta sitta flera timmar på morgonen, eftermiddagen eller kvällen med att bara rita och lyssna på musik eller podd samtidigt. Så idag bestämde jag mig för att göra trolldeg igen med Emery, fast denna gång göra figurer och sen stoppa in de i ugnen. Sagt och gjort och jag fick med Emery på min idé, trots att hon icke ville göra som jag (kanske bäst så).

Detta är vad jag gjorde och jag blev faktiskt riktigt nöjd för att vara första gången. Stoppade sen in de i ugnen i 4h och när de svalnat så satte jag mig ner med massa penslar, färger och så många spridda idéer framför mig med hur de skulle se ut. Detta var verkligen så himla kul och jag njöt varenda sekund av att sitta där och blanda färger och nynna på musiken. Jag satt i 2,5h ungefär och resultatet blev såhär:

Mina värdföräldrar blev verkligen imponerade av mig och tycker det är löjligt att jag vill bli polis och inte bild-lärare. Kanske hade varit kul men inte så värst spännande. Fick också reda på att min värdmamma bara blir mer och mer ledsen när hon ser allt jag gör för dom när hon vet att jag ska hem. Gång på gång försöker dom få mig att vilja stanna. Jag kan inte se mig själv stanna 1 år till och jag inte heller se mig själv flytta tillbaka hem igen och leva utan denna familj. Fan så jobbigt det ska vara då.

För att avsluta detta inlägg lite roligt så ska jag förmodligen göra en funraiser (typ volontär arbete tror jag) på Emerys förskola och det ska ha temat pyssel och konst. Så nu ska min värdmamma köpa hem massa mjöl så jag kan göra mer sånt där till det tillfället. Haha wtf?!?!!..,'@/&:)

Nu måste jag verkligen tänka på refrängen som pappa Anders brukade säga. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Hade inte kunnat gissa att det är första gången du gör trolldeg och målar på detta sätt! Såg himlans fint ut alltihop, nästan som man ville ta ytterligare bett av donutsen haha 😅💕
nouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera