Min helg

Helgen är nästan slut och jag kan väl påstå att min helg faktiskt varit väldigt bra. I fredags vaknade jag sent och klev därför upp ännu senare. Jag hann med en löptur innan frulle och sen åkte jag och hämtade E från skolan. Pratade med Alicia hela eftermiddagen så nu är man laddad med energi sen hängde jag mest hemma hela dagen och åt middag med familjen då jag annars varit bortrest eller haft andra planer varje fredag sen den sista helgen i februari. Det var mysigt att umgås med familjen. På kvällskvisten kom Hanna och hämtade upp mig och vi plockade upp hennes vän Brooke på vägen och sen hamnade vi på en bar där vi satt och drack öl och pratade.
Igår jobbade jag iprincip hela dagen. Jag åkte med T till hennes fotboll och det var så kul och jag kan knappt bärga mig tills jag äntligen kan spela igen! Klockan 6 åkte mina värdföräldrar på någon fest och kvar blev jag och barnen. Vi åt lite dessert och sen kollade vi film. Jag har varit nervös hela veckan över denna kväll och med att få dom att sova för barnen har ibland hamnat i säng allt för sent dom senaste veckorna. Men det löste sig och den minsta sov redan vid klockan sju och de två äldsta var i säng klockan åtta. High five till mig själv!
Idag är min enda plan att jag ska på mitt LCC möte sen får vi se vad som händer, kommer förmodligen hitta på något med Tove och Hanna.

  • Nära Northwest Raleigh, Raleigh, NC, USA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera