JAG MISSADE MITT FLYG

Jag har nog idag upplevt den värsta morgonen i mitt liv. Jag har nog aldrig varit så ångestfylld, stressad och förtvivlad som imorse.
Jag har nog inte berättat i bloggen att jag ska till Chicago idag och vara där över helgen, men har jag det så får ni bara en påminnelse nu. Jag bokade denna resa för bara 3 veckor sedan och anledningen är för att jag satt och kollade på kurser som jag kunde ta nu i vår för att få mina sista credits, men jag var tyvärr lite sent ute och hittade inga intressanta så jag bokade en weekend kurs i Chicago istället. Tanken var att jag skulle åka med min vän Jana dit men efter morgonens incident blev det ändrade planer.
Mitt alarm var satt på 03:00 på morgonen och Jana skulle hämta mig 04:00 och vårt plan gick 5:30. MEN trötta Lovisa stänger alltså av sitt larm och sover obekymrat vidare tills jag sen vaknar till av slumpen 5:35 i REN PANIK. Har man inte varit med om något liknande så kanske man inte kan förstå, men detta är ju något som man tror aldrig händer och man befarar bara att det ska hända. Jag rusar upp ur sängen fort som fan (konstigt ändå för nu har jag ingen tid att passa längre) och börjar klä på mig och sen kolla flygbiljetter. Min blick flackar och jag ser fruktansvärt dåligt och jag skakar så mycket att mina fingrar inte funkar mot touchen på mobilen. Klockan är strax innan 6 på morgonen här och min värdpappa har ännu inte åkte till jobbet. Jag möter han i köket och säger att jag missat mitt flyg. Han försöker lugna ner mig och säger att det kommer ordna sig, men hur ska man ens våga tro på det. Är inne på hemsidan för alla flyg och jag känner bara NEJ NEJ jag vill inte betala 4000kr för en enkelbiljett, jag vill inte vara hemma denna helg. Allt blev bara kaos i mitt huvud.
En stund senare kom min värdmamma ner och räddar precis allt. Hon ringer mitt flygbolag och de fixar en ny flygbiljett till mig utan extra kostnad. Jag får tillomed 10 cents tillbaka. Hur är detta ens möjligt? Detta hade definitivt inte skett i Sverige. Jag hade absolut inte kunnat komma fram idag om det vore Sverige. Jag hade absolut inte fått en ny flygbiljett utan extra kostnad. SÅ 8:25 gick mitt nya flyg. Packade snabbt ihop allt och försökte lugna mig. Beställde sen en uber och åkte flyget 1,5 h innan avgång för att försäkra mig om att inte missa flyget denna gång.
Hur kan man ha sån tur i oturen som jag hade imorse? Hur är det ens möjligt?
Just nu känner jag mig ostoppbar och att jag kan klara allt (med kanske lite hjälp).
Nu är jag redo för en helg i Chicago och sen får det fan räcka med resor på ett tag, iallafall i 1 månad.

  • Nära Chicago Loop, Chicago, IL, USA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera