En sjuh*elvetes lång uppdatering

Nu har jag allt tagit en välbehövlig paus härifrån känner jag. Livet har verkligen tagit mig med storm och jag har bara njutit av allt till fullo. Veckodagarna har mestadels gått åt till att jobba, svettas ur min själ på jobbet för det är så varmt och sen har jag typ fått in ett träningspass på jobbgymmet lite då och då om energin har räckt. Min helger har bestått av mycket galej, mycket vänner och kanske en och annan glas bubbel - precis så det ska vara på sommaren tycker jag.

Nu är det redan augusti månad och dessa ljuvliga sommar dagar/nätter har snart passerat oss. Hösten ser för närvarande ut att bli väldigt mycket jobb, träning och jakt efter en lägenhet. Jag har inga planer på att börja plugga än inom det närmsta året så just nu är det bara att göra allt jag vill göra innan det är dags. Resa är verkligen något jag känner ett behov av så nu går det mycket tankar i huvudet om vart, när och hur. Det enda jag vet är 2019, men destination är ännu oklar.

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder som hunnit tagits sen sist.

Det blev en helg i Västerås med Elina där vi firande hennes sons 2års dag med vänner och familj. Så mysigt. Vi hann även med en utgång i västerås.

Jag har hängt med Alicia, tränat, sett Mamma Mia med pappa, Anne & Frida. Sen blev jag upphämtad en dag av Elina och vi käkade en saftig burgare på Bruket. Man är ju så svag för burgare alltså.

Regnet har kommit och fuktat ner vårt avlånga land, som pappa har längtat. Jag var och såg Fricky den första augusti med ett gäng tjejer. Så trevligt men ack så jobbigt när man skulle jobba dagen efter. Sen kom syrran på besök över helgen och det är ju alltid uppskattat!!

Och samma helg som syrran var hemma så var jag också bjuden på ett bröllop. Vilken magiskt kväll och hur vackert var det inte att uppleva en annan kulturs bröllop.

Denna vecka har varit fruktansvärt seg. I måndags vaknade jag upp med ont i halsen, frös hela dagen på jobbet och efter en tupplur på kvällen så smög sig febern på och halsen gjorde 10 gånger värre nu. På tisdagen vart jag hemma och sen slutade det med att jag blev hemma resten av veckan. Mina öron blev inblandad i kalaset och jag var bra ena dagen och bestämde mig för att jobba nästa dag och då fick jag ont i öronen. Så denna helg har varit lugn, har dock inte blivit så mycket bättre i halsen men tillräckligt bra för att jobba. I fredags var jag bara hemma hela kvällen och samma igår hela dagen tills att Alicia hämtade upp mig på eftermiddagen och vi drog och handlade tacos och sen hade vi mysigaste kvällen. Jag sov sedan kvar där och sen åkte jag hem på förmiddagen.

Wow detta var en LÅÅÅÅNG update, undrar om någon ens orkade sig igenom allting. Vi får se som sagt vart jag tar mig med denna blogg. Har fått klagomål från endel håll när det har ekat tomt så jag kanske ska ge det en chans, jag vet som sagt inte. Tills det att vi ses nästa gång så får ni ha det så bra!!!

  • Nära Östermalm, Eskilstuna

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera