En jobbhelg som nästan är över och ett hejdå

Jobbhelgen är nästan över. Jag har bara en stund ikväll som jag ska passa barnen när min värdpappa ska åka och jobba, tills dess ska jag bara njuta av att vara ensam haha.

Gårdagen gick väldigt snabbt då min kära vän Ellinor kom tidigt på morgonen och var med mig hela dagen när jag jobbade. Jag fick några timmar ledigt på dagen och då åkte hon och jag till min favoritaffär TJ-Maxx. Ellinor hade bestämt sig för att shoppa upp sina pengar och jag gick såklart inte därifrån tomhänt heller. När vi sen kom hem jobbade jag lite igen och sen blev jag off och då åkte vi till ett sushi ställe där vi mötte upp Hanna för att ha våran sista middag tillsammans här i NC. Idag åker Ellinor hem till Sverige efter mycket velande fram och tillbaka. Av vissa anledningar bestämde hon sig för att avsluta sin tid här som aupair efter 6 väldigt tuffa månader. Jag har endast känt henne sen i november men vi har fått en väldigt stark relation och jag saknar henne redan här, men jag är så glad att hon snart är hemma igen. Imorse klockan 4:30 körde jag henne till flygplatsen för att säga hejdå och ge henne en sista kram på några månader.

Trots ett tråkigt avslut på helgen så har jag haft en bra helg. Jag har fått spendera den med barnen som varit väldigt snälla och duktiga och jag har fått umgåtts med mina vänner. Nu börjar snart en ny jobbvecka och nu har jag så mycket roligt framför så jag kan inget annat än att vara glad.

Kram på er!

Min lunch i fredags

Middagen igår och en bild på mig. Är så himla glad i min nya jeans jacka.

En bild från imorse på min fina vän Ellinor.
Tack livet för att jag fick chansen att lära känna en person som Ellinor. Så många gånger som hon fått mig att vika mig dubbelt pga skratt och till dom gångerna hon verkligen fått mig motiverad när vi tränat med varandra. Jag värdesätter allt. Vi ses i Sverige om några månader!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera