Det går bra det här

Halva dagen har gått. Jag gillar torsdagar trots att dom kan bli långa. Torsdagar är som fredagar för mig för jag vet att dagen efter är jag ledig. Hur ska man orka gå tillbaka till vanligt jobb i Sverige i sommar när man inte får vara ledig varje fredag? Ja det är en annan femma.

E har börjat med en grej de senaste veckorna med att gråta när hennes mamma åker iväg till jobbet. Hon brukar vanligtvis vara den som är mest obrydd. Nu säger hon hejdå sen 5 minuter senare ramlar typ poletten ner och hon inser att mamma har åkt. Jag har mina trix för alla barn för att få dom på andra tankar. Detta blev tricket idag, hon fick sitta på mina axlar när jag stekte deras ägg till frukost. Såklart uppskattades det!

Idag har jag hunnit gymma, prata lite i telefon med både syrran och Elina min kompis, ätit fruktsallad till lunch och skådat en lastbil som tog upp 3 körfält. Nu har klockan blivit strax efter två och E har gymnastik. Jag sitter och lyssnar på en ny P3 podd och jag är fast som vanligt. Ikväll blir det kvälls jobb men det brukar vara roligt. Älskar att jag har mina rutiner med barnen och deras föräldrar, och inte för att skryta men mina verkar funka bäst haha. Jaja nog om det, nu ska jag fortsätta lyssna.

  • Nära Raleigh, North Carolina , USA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Prenumerera