Header


Mina senaste printscreens och stories på snapchat. Kkarinjohansson heter jag där. Pusss!

Likes

Comments

Okej nu får jag väl skriva något om showen också?? Haha. Inte bara om timmarna innan ;);)

Men den var sååååå bra. Både jag och Becca skrattade och grät om vartannat. Hade velat gå på showen i varje stad. Men tiden eller pengarna har man ju inte hehe. Men ja sååå grym!! Hannah och Amanda har sån härlig och fin personlighet. (Som om jag könner dem? Haha men har man lyssnat på podden sedan start känns det nästan så...)

Det var alla bilder jag hade från Stockholm. Vi hade det heeeelt underbart. Längesen jag hade det så roligt och skratta så mycket. Vi kollade till och med om det fanns senare tåg. Båda hade sån ångest på onsdagskvällen, ville verkligen inte hem. Hahah så dramatiska... Men tack för den här gången Stockholm. Och tack för de härligaste och finaste dagarna världens bästavän<3

Likes

Comments

Innan Hannah och Amandas show åt vi på Créme. Alla restauranger vi ringde till var fullbokade, men sista försöket fick vi äntligen bord. Men inte så konstigt, var ju trotsallt alla hjärtansdag och vi ringde 2 dagar innan.. haha.

Båda åt varsin sallad och delade på en chokladmousse till efterätt, och till det drack vi Irish Coffee. Tog sedan en Uber till Cirkus med två andra tjejer som vi började prata med som satt jämte oss på restaurangen som också skulle på showen.

Likes

Comments

Vaknade upp till det här brevet som låg i min sminkväska. Becca hade åkt till Amerikanska Ambassaden tidigt på morgonen när jag fortfarande låg och sov. Världens finaste överraskning och vän.<3

Så jag och Becca möttes upp på Elite Plaza Hotel. Lämnade även in väskorna snabbt och fortsatte ut på stan för shopping. Rummet var ändå inte klart förens kl 3 men var skönt att bli av med alla väskor, packade fööööör mycket saker för en natt haha.

Vi kom tillbaka till hotellet runt 7 och var heeelt slut. Gick och hämtade mat från Phil’s Burger som låg tvärsövergatan, perfekt för vi orkade inte gå en meter till haha. Åt och drack och hade en sån härlig slappkväll. Efter någon timme blev vi hungriga igen, så det var bara till att springa tillbaka för en round 2 ;) Äckligt mätta somnade vi till slut...

... för att vakna upp till bästa dagen ;) Började med att öppna en flaska skumpa för att fira att vi senare äntligen skulle få se Hannah Widell och Amanda Schulmans show ”One Last Time” på Cirkus. Som vi längtat haha. Men först stod frukost och shopping på schemat.

Likes

Comments

Det väntas fyra dagar med mitt hjärta i huvudstaden. Och ingen är gladare än mig. <3

Kom hit runt 14, efter mååånga omständigheter för tåget var försenat från Falkenberg till Göteborg, så trodde inte vi skulle hinna tåget från Göteborg till Stockholm, springandes till tåget hann vi precis.

Slängde in väskorna i lägenheten, fixade till oss lite och gick ut på stan, kikade i butiker och bara hade det bra.

Kockan slog 17 och vi hade bara ätit frukost på tåget, huuur hungriga som helst tog vi bara första bästa lunchställe som faktiskt blev riktigt bra, Lett hette det! Super fräscht!

Klockan slog 7 och vi köpte med oss sushi och drack skumpa innan vi tog Uber vidare till bion, Fifty Shades Freed, sååå bra. Jag och Becca kollade på varandra efter ca varje scen och mimade ”så jävla bra” haha.

Köpte popcorn (halva som vi dessutom tappade ut) och äpplejuice (viktigt). Hade överskotts energi och skrattade åt det mesta. Folk orkade absolut inte med oss. APjobbiga, och när jag till och med själv tycker det, då är det illa.... (Eller vad säger ni, Charlotte? Julia? Hahaha) Råkade även boka platser längst fram, nackspärr deluxe, gött!

Näe nu ska jag krypa ner jämte Beccis, imorgon väntar ännu en härlig dag om inte härligare, om det nu går...

Likes

Comments

Och ja, jag äääälskar sötpommes. Funkar alltid, dygnet runt haha.

Förutom mina sötpommes åt jag en Acai bowl, som var supergod men fick brain freeze efter varje tugga ;) så jag rekommenderar denna bowl när det är varmt ute och inte som det är just nu i NY. Passade bättre att äta på Hawaii!

Likes

Comments

Instagram@kkarrin