Yesterday in pictures

Livsstil, Foto

Detta var alltså gårdagen i tre bilder. Tog det lugnt och gjorde inte värst mycket till en början, men kände dock framåt eftermiddagen att jag inte bara kunde sitta hemma utan behövde få göra något. Bestämde då att handla den sista julklappen och sedan fara på bio. Jag har inte varit på bio på hur länge som helst, det var riktigt mysigt och en superbra film. Varför har jag inte gått på bio tidigare, hur kunde jag tro att det skulle vara tråkigt?
Kvällen avslutades ganska sent och därav sovmorgon idag. Och hur bra är det inte att komma hem till den största mjukishunden? Jag må vara 20 år men hur söt är den inte haha? 

Gillar

Kommentarer

J
J,
Mjukishundar/djur av den där storleken får mig alltid att tänka på en film då en kille var på nöjespark med sin tjej och de började bråka...Hon hade vunnit en sån där jättehund och när de skiljdes åt, dumpade hon den på honom...Som då i sin tur bara tryckte över den i famnen på någon äldre man som stod bredvid. 😊 Men den ser mjuk och gosig ut!
karinholen
karinholen,
Haha okej spännande film ☺ den är riktigt gosig nouw.com/karinholen
J
J,
Passar på att önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År redan nu, ifall jag inte är så aktiv på nätet imorgon. 😊 Hoppas du får en riktigt fin och härlig Julafton!!
karinholen
karinholen,
Tack så mycket. Önskar dig desamma! nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229