Wow, vilken helg!

Livsstil, Foto

Hejsan och välkommen tillbaka från det döda!

Bokstavligen. Lördagen och framförallt gårdagen spenderade jag med migrän från helvetet! Fy satan.
Efter en hel dag med migrän och sömn bestämde huvudet att det var dags att ta det till den värre nivån, och tömde magen på allt innehåll. Eftersom detta alltid händer när jag har migrän, och det också brukar lugna ner sig efter, lugnade jag ner mig lite. Dock släppte inte migränen hela vägen så jag bestämde mig för att killens kärlek och omsorg var precis vad jag behövde. Huvudvärken gav sig inte men han fick mig definitivt att må bättre. Ni vet, såg till att jag fick in mig mat och vatten, höll om mig och hela den biten.
Det gick bra i några timmar tills migränen tog fart igen! Och denna gång utan dess like! Vaknade av världens jäkla huvudvärk, kallsvettades, hyperventilerande, grät och hade allmänt panik. Inte haft så ont i huvudet på flera år. Efter en timme med denna brutala huvudvärk tömdes magen ännu en gång, och jag däckade direkt efteråt.
Och idag, tro det eller ej, vaknade jag självklart med huvudvärk.

Så ja helgen har varit riktigt underbar! Skämt åsido.

Fredagen var i alla fall en riktigt bra dag. Hann med mycket kul under dagen och kvällen spenderade jag på dejt med killen. Buffé, gott skratt och med världens finaste kille! Hann också ha en riktigt mysig och skrattfylld tjejkväll i lördags. Så hela helgen var inte sämst.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229