Vill du lyckas med träningen på ett enkelt sätt?

Inspiration, Träning, Tips

Något som jag personligen kan tycka är svårt när man vill träna är att hitta tiden, speciellt när man vill träna tillsammans med någon. Detta problem har jag och Alice stött på när det är plugg och jobb som ska skötas, detta gör att vi allt för sällan hinner träna, vilket inte är bra! Vi har därför kommit på en idé, som jag tänkte dela med er!
Vi har alltså börjat med en gemensam träningsdagbok. Varför inte bara göra en för sig själv? Visst kan man göra det, men vill du ha sällskap av en kompis är detta jättebra, sedan är det alltid en som pushar. Det blir en gemenskap.

Varje vecka har vi mål vi ska utföra. Veckan som kommer, 32, är det kondition 3 gånger, rygg, lår och ben som ska göra. Vi bestämmer gemensamt hur många repitioner och vilka övningar som ska göras. Varje vecka är det nya mål och muskelgrupper, under en månad är målet att vi ska hunnit gått igenom hela kroppen. Vilodagar är under lördag och söndag.

Som alltid när det gäller träning får man inte glömma att sömn och kost spelar mycket stor roll för att nå resultat! Jag tycker även man ska ha som vana att stretcha.

​Lycka till! Har du frågar är det bara att kommentera här nedan, eller fråga på annan socialmedia, så förklarar jag mer ingående! 

Gillar

Instagram @karinholen

Instagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholen