Vem är sambon? Blivande pojkvän?

Livsstil

God morgon!

Till att börja med måste vi reda ut det här, vem är fd. sambon som kommer idag? Jag förstår att ni är förvirrade och undrar haha. Fick en fråga om det kanske är en blivande pojkvän, och nej det är det inte. Men hur spännande hade inte det varit?
Ni som följt min blogg i några år kanske kommer ihåg att jag hade en sambo för 2 år sedan, ni nya läsare kan ju absolut inte veta detta. Min fd. sambo heter Johanna, och är alltså inte en blivande pojkvän. Vi bodde tillsammans i 1 år under 2an på gymnasiet. Det var även så vi lärde känna varandra, att vi flyttade ihop. Hade aldrig sett henne innan vi stod i samma lägenhet. Men så bra det blev, en vän för livet. Det tog inte många minuter innan vi blev vänner och inte heller fören jag öppnade upp mig extremt för henne och berättade om det värsta tänkbara. Så sedan dess har vi haft en oslagbar vänskap!
Och nu har vi inte träffats på över 1 år, så vi har en del att ta ikapp haha. Ska därför få undan lite plugg, dricka kaffe, sminka mig och sedan bege mig ner på stan och möta upp henne.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229