Veckans to-do

FIXA MINA NAGLAR
Som jag verkligen längtar. Ska bli otroligt fräscht med snygga naglar. Men beslutångesten är fortfarande på riktig... Jag tänkte att om jag kollar på många bilder kanske jag har lättare att fatta ett beslut. Men nu är jag inte så säker på om det var en jättebra idé, har blivit ännu svårare att bestämma mig! Har ju fått ännu mer förslag. Jösses asså haha...

BLI FRISK
Ja, det känns verkligen som en bra plan! Och snabbt helst. Nu har jag tröttnat på att vara sjuk, nu vill jag göra annat än att ligga hem och tycka synd om mig själv. Jag som har planer för de kommande dagarna har inte tid att vara sjuk. Vill bland annat komma iväg till gymmet, men för att klara det måste jag vara riktigt frisk för att inte skada kroppen. Har även planerat att jobba en sväng, samt en utgång till helgen. Så ni förstår ju att jag inte har tid att vara sjuk.

DUBBELDEJT PÅ KROGEN
Som jag nämnde ovan är det som sagt inbokat en utgång i helgen. Nämligen tillsammans med pojkvännens lillebror och min bästavän Josefine, som också är ett par. Två bästa vänner tog två bröder, haha ganska roligt ändå.
Men tanken är att vi ska gå ut i Uppsala och se vad Uppsalas uteliv har att erbjuda. Tro det eller ej men jag har faktiskt aldrig varit på Uppsalas nattklubbar trots att jag bott här i 2 år. Så det är väl dags nu.

FIRA HALVÅRSDAG MED BABI
Igår, den 1 juli, hade jag och min älskade pojke vår halvårsdag. Det blev inget firande just då, men planen är att vi ska fira det inom kort. Möjligen ikväll. Det kommer ju inte bli värsta grejen, men ändå något mysigt för oss två. Vi har ändå gått igenom en hel del på dessa 6 månader, mer än vad som är vanligt. Det har inte varit en lugn stund alls. Och med det i åtanke kommer vi garanterat klara igenom allt som vi har framför oss. Det som är framför oss är ingenting i jämförelse med det som varit. Men kärleken består!

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Låter toppen! 😃 <3 Hoppas du är på benen fullt igen snart. Kramar <3nouw.com/idamida
karinholen
karinholen,
Tack fina! ❤ det hoppas jag också 😄nouw.com/karinholen
Mariamerethe
Mariamerethe,
Naglarna längst till höger har jag gjort 😊👏nouw.com/mariamerethe
karinholen
karinholen,
Verkligen superfina!! Du är så duktig😍😄nouw.com/karinholen
Mariamerethe
Mariamerethe,
Tack så mycket Karin 😊😊nouw.com/mariamerethe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229