Veckan som varit...

Foto, Livsstil

Hej på er!

Det var ett tag sedan, men gud vilken vecka jag haft. Fullt upp, och också därför bloggen tyvärr hamnat på hyllan denna vecka. Kan ju snabbt gå igenom vad veckan har bestått av..

Måndag:
Mitt schema på jobbet började. Jag blev ordinarie och inte längre vikarie, faktiskt riktigt skönt att veta att jag har garanterat jobb. Speciellt nu när jakten på lägenhet är så intensiv.

Tisdag:
Även denna dag jobbade jag några timmar. Efter det gick jag på en lägenhetsvisning. Det var en fräsch lägenhet i centralt och fint område däremot lite för trång för min smak, tyvärr. Det var en hektisk dag för jag hann även med ett pass på gymmet, packa inför onsdagens äventyr osv osv

Onsdag:
Gick upp tidigt och åkte tidigt ner till tågstationen för att hoppa på tåget till Malmö. Så det blev en tidig dag och en lång resa men allt som allt en riktigt bra dag. Åkte ner till Malmö för att hjälpa till att ställa i ordningen en monter inför helgens mässa. Det var tufft, regnigt och kallt men det var samtidigt kul och skönt att komma från Uppsala.

Torsdag:
Jobbet med montern fortsatte även denna dag. Gjorde klart allt, i stort sätt. Och på kvällen en super mysig och trevligt middag.

Fredag:
Idag. Tidiga tåget hem till Uppsala igen. Ingen sömn under dessa dagar, haha.. och efter en lång resa hem for jag direkt till jobbet för ett kvällspass. Och nu har jag landat hemma, och är minst sagt trött efter en hektisk men bra vecka.

Gillar

Kommentarer

hannalundqviist
hannalundqviist,
Hoppas du får en bra helg 😃♥️nouw.com/hannalundqviist
karinholen
karinholen,
Tack önskar dig detsamma 😄❤nouw.com/karinholen
J
J,
Malmö är trevligt och så nära över till Danmark och ned på kontinenten sen också! Men Uppsala är ju också en trevlig stad. 😊 Ni har ju Nordens största kyrka där och allt! 😉 Och Gamla Uppsala högar, som man också har rätt fin utsikt ifrån.
karinholen
karinholen,
Ja verkligen två fina städer med mycket att se! 😄nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229