Veckan som varit

Söndag och ännu en vecka har passerat. Veckan har bjudit på mycket, väldigt mycket roligt faktiskt. Och jag tycker jag kan lämna denna vecka bakom mig med ett leende på läpparna.

TRÄNINGEN har gått riktigt bra denna vecka (förra veckan också) och det märks. Stor skillnad. Längtat varje dag till gymmet, och när jag väl varit där har jag varit där i timmar! Kroppen känns starkare än någonsin och psyket känns lättare och lugnare. Skulle väl kunna säga att jag känner mig som en ny människa.
Förutom att jag mår bättre har jag även fått en del resultat. Helt sjukt roligt. Mindre fett, starkare muskler och tyngre vikter på gymmet.

BLOGGEN har klättrat på topplistan, och det är så kul. Kan väl tacka er för det, ni är de bästa läsarna. Riktigt bra motivation att fortsätta och bra beröm på mitt arbete.

YOUTUBE har verkligen rullat igång ordentligt. Frågar mig själv varför jag inte tagit tag i Youtube tidigare, det är ju så kul. Och att dessutom få göra det tillsammans med pojkvännen är helt underbart. Och jösses va mycket jag skrattar varje gång vi gör en video haha.. Denna vecka har jag verkligen insett hur bra jag kommit in i rutinerna att redigera och publicera klippen. Förut tog det ju nästan en hel vecka haha, nu går det väldigt fort.

MIG SJÄLV har jag mer och mer hittat tillbaka till under veckan. Mycket beror ju på träningen och att jag fått en fungerande vardag. Men det är skönt och jag känner mig gladare än jag varit på länge och det är en stor sten som lämnat mina axlar. Det känns hoppfullt att komma ur denna sjukdom.

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Så underbart att höra Karin! 😃 Du är grym <3nouw.com/idamida
karinholen
karinholen,
Men åh du är ju jämnt för snäll! Blir så glad att höra det, du anar inte <3 nouw.com/karinholen
anemonecallman
anemonecallman,
underbart♥️💪nouw.com/anemonecallman
karinholen
karinholen,
Verkligen! Känns så skönt <3 nouw.com/karinholen
karinholen
karinholen,
Verkligen! Känns så skönt <3 nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229