Veckan som gått...

Livsstil, Om mig

Något som varit jobbigt denna vecka?

Som jag skrev i fredags har hela denna vecka varit jobbig på alla sätt. Men det jobbigast var nog besöket hos läkaren i onsdags, som också visade sig vara det sista. Ska försöka bearbeta mitt mående själv hemma med lite tips, annars blir det läkemedel. Jag har inte riktigt fattat en egen uppfattning om det beslutet, men det låter väldigt dramatiskt märker jag nu när jag skriver det haha

Vad längtar du efter?

Jag längtar efter att kommande vecka är över och jag kan pusta ut och säga "jag klarade av denna vecka med skolan och jobb utan att dö av prestationsångest". Men förutom det längtar jag till min fd. sambo kommer hit med lite energi och gossip.

Vad vill du tipsa om?

Ät chips med dipp, det är riktigt gott. Nej skämt åsido, jag vet inte riktigt vad jag ska tipsa om. Kan påminna er om att ta vara på dig själv och stanna upp ibland och fokusera på dig själv. Just nu innan sommarlov och semester är det sjuk mycket som ska fixas och grejer, alla har fullt upp och det är viktigt att stanna upp göra något för sig själv. Det har jag lärt mig denna vecka.

Vilken låt sammankopplar veckan?

Vet inte om jag har en låg som sammankopplar veckan men jag vet en ny favoritlåt som gått varenda dag denna vecka: Twerkoholic. Först skrattade jag åt texten, men sedan fastnade jag för den. Riktigt skön.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229