Vad jag har framför mig

Livsstil, Om mig, Psykisk ohälsa

Uppkörningen! Igen. Imorgon. Vad mer behöver jag säga? Jag är extremt nervös och måste klara det denna gång! Gör jag det inte måste jag tyvärr göra om både skrivningen och körningen, och det är verkligen inte motiverande. Så det är lite nu eller aldrig inställning. En annan motivation till att fixa det imorgon är att slippa trängas i baksätet i företagsbilen och istället sitta bekvämt och rymligt bakom ratten.

Min fina och underbara barndomsvän Majsan flyttar till Uppsala. Äntligen kommer vi i samma stad igen, och återigen kan vi ses varje dag om vi vill. De senaste 2 åren då jag bott i Uppsala och hon kvar i Dalarna har vi knappt sett någonting om vi jämför med innan.

Ska göra naglarna på onsdag nästa vecka, och det behövs verkligen. De börjar bli lite slitna, en har jag till och med tappat och limmat på själv haha. Förutom det ser jag fram emot ny färg och ny inspiration. Att skämma bort mig själv en aning.

Mitt andra möte med psykologen och en början på riktig behandling, att komma till roten med varför jag mår som jag mår och behandla det med rätt metoder. Känns speciellt viktigt nu eftersom jag fick en otrevligt lång panikattack i helgen.

Jag och min pojke ska börja kolla på lägenheter igen och faktiskt försöka att komma till skott med att hitta oss ett eget ställe som är något större än där vi bor nu och helst med en uteplats eller två. Vi båda längtar efter ett större boende och att han kan flytta in hos mig på riktigt och få sitt namn på brevlådan.

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Toppen! 😊 Lycka till på uppkörningen och jag önskar dig all kraft och styrka med förhoppnigar att du kommer må bättre snart! KRAM <3nouw.com/idamida
karinholen
karinholen,
Tusen tack bästa Du!♡ kramar till dig nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229