Vad jag gillar/ogillar med mig själv

Livsstil

En liten spontan lista om vad jag själv gillar och ogillar med mig själv.

GILLAR

Jag är alltid positiv.
Eller ja nästan i alla fall, är ju svårt att vara positiv i alla situationer, någon gång måste man ju vara lite nere för att livet ska gå ihop.
Jag är själv väldigt förvånad över att en person, jag i detta fall, kan vara så positiv hela tiden. Folk som inte känner mig så bra, ser nog inte detta på samma sätt, som jag och folk jag umgås med gör. Större delen av en vecka är jag positiv, glad och med ett ständigt leende på läpparna. Visst finns det stunder då man blir besviken, arg eller stressad, speciellt när man går det program som jag går, haha..
Jag älskar i alla fall att vara positiv och glad hela tiden. Älskar att göra andra glada med min närvaro och se saker från den positiva sidan hela tiden. Även när det kommer till en sjukt stressig vecka i skolan, haha

Något som många av mina vänner säger är
att jag är väldigt social och lojal. Det är inget jag egentligen tänkt på, men jag tror det hänger ihop med att jag är så pass positiv hela tiden. Jag älskar att lära känna nya människor. Jag tror att det finns en bra sida inom alla som är värd att uppmärksamma. Ni vet den här Gevalia reklamen "vad skulle hända om just ni två tog en kopp kaffe tillsammans? Kanske är detta din nya bff" - lite så tänker jag om folk.

Något som jag egentligen tror alla är bra på är att bry sig
om folk i sin omgivning, folk som står en nära. Jag är absolut den personen, jag går helhjärtat in för att mina vänner ska må bra och hjälper dem så gott jag kan. Även folk som jag kanske inte känner så bra men som jag ändå umgås med, vill jag ska må bra och dela glädjen med oss andra.

Jag tycker jag är bra på att anpassa mig
själv efter situationer och folk, vilket jag tror är en bra egenskap i dagens samhälle.


OGILLAR

Jag har alltid för stor press på mig själv, inom allt!
Först och främst skolan där jag vill ha topp beyg i alla. Men även dansen där jag vill sätta dansstegen på en gång. Sedan brukar jag alltid finslipa dansstegen så de sitter perfekt! Självklart är det bra att ha lite press på sig själv så man presterar bra, men det är fruktansvärt drygt och det tar verkligen på krafterna. Speciellt när man inte alla gånger lyckas prestera på topp, då blir jag ju självklart besviken på mig själv, vilket inte är bra..

När jag lyssnar på musik i headset
har jag ibland svårt att sitta still och ska självklart dansa något steg eller mima med inlevelse. Jag tror alla någon gång gjort detta, så jag vet att jag inte är ensam. Men jag vet samtidigt att det ser extremt fult ut när man tittar på en personen som dansar med headset, haha.

Mellan mig och mina närmaste vänner,
främst Tilde och Maja just nu, finns det en chargång där vi är väldigt grova i munnen till varandra. Eller det är väl egentligen fel uttryck, men jag tror folk i vår omgivning uppfattar vårt tilltalssätt som sådan. Vi gör detta enbart av kärlek och vet att det bara är på skämt. Men helt ärligt låter det kanske inte så bra för folk som lyssnar på oss i omgivningen. Ibland går det bara av farten och så använder man grova ord utan att tänka på det i fel situationer, vilket absolut inte är bra...

Något som jag börjat med den senaste tiden
och som jag absolut inte gillar, är att jag knäcker mina fingrar. Det låter så fruktansvärt äckligt, hatar när andra gör det, det gör dessutom ont, men det är något tiks jag börjat med.. Verkligen usch. Tror det beror på stress över skolan och hela den biten..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229