Vad har hänt?

Livsstil, Fest

Hejsan!

Alltså bruden som driver denna blogg, aka jag, var håller hon hus? Jösses.
Okej, det är ingen idé att jag ger er en massa ursäkter eller liknande. Istället tänkte jag dela med mig om vad som hänt under veckan. Mycket roligare!

- Jag har faktiskt tagit mig till gymmet. Det känns otroligt bra. Speciellt nu när det är extra tungt är det en stor bedrift att jag faktiskt kommit iväg. Förhoppningsvis var det vad jag behövde för att komma igång med rutinerna igen. Jag hoppas det i alla fall.

- På tal om träning fick jag nu i veckan hem min ambassadör-tröja för Juststrong Team. Ni vet hemsidan som erbjuder snygga och sköna träningskläder för alla starka kvinnor, och självfallet har jag en rabattkod på 10% - KARHOL10
Men hur snygg är den inte? Och att samtidigt göra reklam för företaget och mig själv, slående bra kombination!

- I veckan fick jag hem min andra och sista utklädnad för halloweenkryssningen som startar redan nu på fredag. Jag är så sjukt taggad och otroligt nöjd med min senare outfit! Oj, va roligt det ska bli. Vi blir ett gäng tjejer som drar iväg och har kul under en hel helg. För min del blir det 4e året i rad! Helt sjukt!

- Jag har haft en extremt lugn helg. Inte gjort mycket. Tränat, träffat kompisar, lyssnat podd och sovit. Riktigt underbar helg, helt klart. I och för sig kanske det var bra eftersom kommande helg kommer bli allt annat än lugn.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229