Uppföljning: mina mål för 2018

Livsstil, Om mig

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

För exakt 6 månader sedan skrev jag mina mål för 2018. Men hur har det egentligen gått?
Förvisso är målen jag satte upp väldigt långsiktiga men tänker ändå göra en värdering över min insats att hålla de mål jag hoppades på vid årskiftet.

MITT MÅENDE
Nja, där kan jag väl erkänna att jag inte alls lagt mycket fokus överhuvudtaget. Har varit mycket annat och därför har jag knuffat undan mitt mående och fokus på mig själv. Inte alls bra. Det gör inte direkt saken bättre, snarare tvärtom. Det är svårt att hitta tillbaka när man väl har spårat ur.. Men jag är samtidigt medveten om det och att jag måste hitta tillbaka så fort som möjligt. Även min kille är väl medveten och det gör det hela mycket lättare, när vi är två som hjälps åt. Dock kommer det nog ta ett bra tag innan jag mår 100% bra igen, tyvärr.

TRÄNINGEN OCH KOSTEN
Har jag faktiskt lyckats bra med. Även fast jag reser så mycket med jobbet blir det inte samma rutin på gymmet, är väldigt sällan jag är där tyvärr. Så har därför varit extra noga med kosten, och det har givit resultat. Så det är skönt! Planen är däremot att jag ska fixa ett gymkort som är rikstäckande att jag kan gymma även under resorna.

JOBBA MED DJUR
Ja, det är ju självklart ett mål jag siktar mot. Men eftersom arbetsmarknaden är tuff kring djuryrken är det än inget jag lyckats med. Dock trivs jag riktigt bra med mitt nuvarande jobb, så att leta jobb är inte aktuellt just nu. Men jobba med djur ska jag absolut göra i mitt liv!

BLOGGEN OCH INSTAGRAM
Nja, det går lite upp-och-ner. Bloggen rullar på som sig bör. Men hade hoppats på mer fokus och engagemang med Instagram. Tur året inte är slut än och att jag fortfarande har tid att ordna upp det.

HA ROLIGT
Ja, det är något jag verkligen ser till att ha mer än ofta! Inget jag fuskat med i alla fall, och tanken är helt klart att jag ska fortsätta i samma roliga spår. Har aldrig hunnit med så mycket roligt på så kort tid förut. De där små grejerna som gör vardagen lite speciell, dem är värdefulla!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229