Tjejkväll i Uppsala

Foto, Mode

Hej på er!

Igår efter mitt läkarbesök bestämde jag mig för att möta upp Elisabeth även fast jag var lite tveksam på vad min förkylning skulle tycka om det. Nu i efterhand tyckte min förkylning inte att det var den bästa idén, men men jag hade i alla fall en super härlig eftermiddag och kväll. Igår var det nämligen tjejkväll på stan i Uppsala, något vi inte visste om innan, men något som vi beslutade oss att vara med på. Vem gillar inte rabatter och goodiebags?

Fransar får jag aldrig nog av, så helt klart ett bra köp. Men alltså denna ögonskugga, jag dör! Hur underbar är den inte? Jag skulle lätt kunna ha på mig denna varje dag bara för att den är så sjukt snygg. Längtar bara till att få använda den. Perfekt till nyår om inte annat.

Av en slump svängde vi förbi Hunkemöller bara för att kolla, tycker det är riktigt kul att kolla på underkläder. Men det visade sig inte vara riktigt så enkelt, vi blev kvar där ett tag och både jag och Elisabeth hittade underbara fynd. Varför har inte handlat här tidigare?

Och tillsist en urskön tröja. Har verkligen fastnat för varma och sköna tröjor, och att jag då hittade denna var ju bara helt amazing.

Gillar

Kommentarer

J
J,
Riktigt fina köp och önskar dig en trevlig helg! 😊
karinholen
karinholen,
Tack så mycket och kul att höra! Önskar dig desamma 😊 nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229