Tjejen är chef

Livsstil, Om mig, Psykisk ohälsa

Okej, så om vi släpper fallskärmshoppningen för en stund och faktiskt pratar om annat spännande som hänt:

Till att börja med har jag gått och blivit chef. Bara sådär. Som man blir.
Skämt åsido, men det är väldigt sant. Nu är jag chef och har mig ett eget team, team Karin. Det känns otroligt bra. Och mitt team är nöjd med mig, än så länge, och hade tänkt hålla det så. Jag tror verkligen att vi kan nå nya höjder, mitt team, och att vi kommer förbättras under min ledning. Självklart är det en utmaning och något nytt för mig som jag har framför mig. Att styra ett team har jag dock gjort under en tid, så den biten är inga problem. Men resterande som chefer gör, men som inte jag lärt mig än, det kommer bli en liten utmaning.
Jag tycker det ska bli så otroligt kul att göra detta och att jag fått möjligheten, wow! Jag är taggad på att lyfta mig själv och mitt team, och den inställningen kommer hjälpa mycket på vägen.

----

En annan sak som inte riktigt är lika rolig, men viktig, är att jag nu påbörjat en ny behandling mot depression. Via nätet, vilket passar mig. Hatar verkligen att gå till psykologen! Får sådan ångest av att en utbildad person ska gräva runt i mitt förstörda psyke och mina trauman.

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Vad grymt! <3nouw.com/idamida
karinholen
karinholen,
Verkligen, och tack! <3 nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229