The latest

Foto, Skönhet

Hejsan och god morgon!

Jösses va de senaste dagarna har gått fort. Har jag inte jobbat med vloggen som vi spelade in i lördags har jag pysslat här hemma. Men nu så. Passar på att knappra på tangenterna nu innan jobb och innan frukost nummer 2, medan pojkvän fixar och donar i köket.
Jag satt mig precis ner efter 2 timmar på franssalong. Gick nämligen upp tidigt, kokade kaffe, hoppade in i duschen och tog bussen in till stan redan vid 7. Ska man vara fin får man lida pin, typ. Hade nämligen bokat tid för att fixa fransarna, ni vet ju hur länge jag väntat och sett fram emot det! Så otroligt skönt att det nu är fixat! Och man ser verkligen vilken stor skillnad det ändå blir eller hur?
Så under två timmar låg jag på en alldeles för skön säng och fick mina fransar fixade medan jag somnade och snarkade högt och tydligt. Brukar inte snarka alls, men när man ligger på rygg helt stilla i två timmar blir det lätt så... Någon som håller med kanske?

Gillar

Kommentarer

Mariamerethe
Mariamerethe,
Saknar att ha fransar! Måste bara säga också, du har så fantastiskt fint ansikte, din ansiktsform alltså 💜🙈 kram!nouw.com/mariamerethe
karinholen
karinholen,
Fransar gör så otroligt mycket!😍 men åh tack finaste!! Va kul att höra, första gången faktiskt 🙈❤nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229