Tapas kvällen hos Johanna

Foto, Kost, Fest

I helgen som varit åkte jag ju iväg till Västerås och till Johanna. Det var verkligen så behövligt och mysigt. Även fast vi bara fick två korta dygn tillsammans räckte det för att ladda batterierna och att tänka på annat än jobb och plugg. Även kul att höra vad som händer i hennes liv och fundera på gemensamma planer i framtiden. Allt är så lätt med den tjejen, allt känns som hemma. Kanske inte så konstigt eftersom vi bodde tillsammans ett helt år och därför också gick igenom allt och såg varandras alla sidor. Riktigt skönt med en sådan vänskap hur som helst.

Men nu i helgen när jag var där skrev jag om att vi på söndagen skulle äta tapas till middag, kommer ni ihåg? Jag bloggade aldrig om det då, kände att det blev lite mycket mat på bloggen och tror det här inlägget bli mer uppskattat om det inte kommer upp i samma veva som flera andra inlägg med fokus på mat. Har jag rätt?

Kvällen var bra. Vi satt på Johannas extremt mysiga balkong, åt en massa gott och drack riktigt gott bubbel. Allt det och tjejsnack, det kan bara inte bli bättre! Perfekt kväll.

Gillar

Kommentarer

izzahbjurek
izzahbjurek,
Åh vad mysigt! Hoppas att du har en bra dag, kram! ♡nouw.com/izzahbjurek
karinholen
karinholen,
Riktigt mysig kväll! ♡nouw.com/karinholen
lilbabustyle
lilbabustyle,
Mysigt! Ser riktigt gott ut! nouw.com/lilbabustyle
karinholen
karinholen,
Det verkligen det, riktigt bra kväll! nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229