Studentkryssningen 2016

Fest, Foto, Livsstil

Onsdagen den 30 Mars 2016 var det alltså dags för studentkryssning

På tisdagen, dagen innan, satt jag mig i bilen tillsammans med Tilde och for upp till Sanna. För att vi skulle kunna ta en buss från Borlänge istället för Mora till båten dagen därpå, för att spara pengar och för att alla 3 skulle kunna åka tillsammans. Tisdagskvällen spenderades först med Sannas familj och hennes pojkvän med god middag, tacos ni vet. Senare framåt kvällen träffade vi några vänner, som också skulle med på kryssningen. Kvällen slutade ganska tidigt för att vi skulle orka gå upp dagen efter.

Onsdagen. Den viktiga dagen. Dagen då bussen gick till Stockholm och båten lämnade hamnen i Stockholm för att börja kryssningen!
Bussresan till Stockholm var fartfylld och kul. De sista timmarna sjöng större delar av bussen allsång och taggade till riktigt ordentligt, haha. Det var minst sagt en spännande och kul bussresa. Väl framme i Stockholm stod vi, några 1000 studenter, och svettades i kö i 3 timmar! Anledningen till den långa väntetiden var att det skett en gruppvåldtäkt på studentkryssningen innan vår. Ni har säkert hört talas om den på nyheterna. Jävla idioter säger jag bara, hoppas ni får ett riktigt helvete!

När vi väl kom ombord sprang vi snabbt till vår hytt, bytte om lite snabbt och sprang direkt till middagen. Extremt god buffé och gratis alkohol, haha.

Efter den goda middagen drog vi till taxfreen, kö var det även här, dock tog det inte 3 timmar att komma in haha. Vi köpte först och främst dricka till 23h, men även någon godispåse eller liknande följde med. Efter det gick vi snabbt tillbaka till hytten, in i duschen, på med musik, på med smink, kläder, parfym och hela köret. Skålade tillsammans och taggade verkligen upp inför kvällen. Vi hade bestämt att vi skulle förfesta tillsammans med några pojkar vi känner...

... så vi drog till dem så fort vi var klara. Vi klämde alla in oss i deras hytt, drack gott, snackade skit, spelade spel och bara umgicks. Verkligen super trevligt, och en perfekt start på kvällen. Kvällen fortsatte sedan på dansgolvet, i baren, i killarnas hytt igen, på dansgolvet igen, andra roliga ställen på båten, haha. Vi träffade grymt mycket trevlig folk denna kväll och vi hade inte tråkigt en sekund. Varken på dansgolvet (självklart haha) eller i någons hytt.

Lite oplanerat satte vi oss och åt frukost 6 på morgonen, enbart för att min ex var glad på livet och bjöd oss. Ångrar det dock inte för det så gott och verkligen behövligt. Skönt att äta lite innan man går och lägger sig speciellt när man inte ätit på flera timmar utan bara druckit alkohol haha.
Klockan 8 på morgon, tyckte vi i alla fall att vi skulle runda av och vila någon timme. Så vi sov i 4 timmar och gick upp 12. Sedan fortsatte dag 2...

När vi klev upp vid 12 var det inte riktigt lika mycket fart som när vi gick och la oss, dock var folk vakna och helt redo. Vi började med att hämta ut Tildes studentmössa, köpte lite frukost (igen), gick tillbaka till vår hytt, duschade, åt vår andra frukost och gjorde oss ordningen för dagen. Dagen tillbringades till största delen i vår hytt tillsammans med ett gäng pojkar som kom på besök, haha. Vi drack upp den sista drickan vi hade tillsammans med trevligt sällskap och härliga samtalsämnen.
​Framåt kvällen närmade sig båten Stockholm så vi började packa ihop och tränga oss av båten för att hitta rätt buss och åka hem till Dalarna igen. Somnade direkt jag satte mig på bussen, haha, var lite sliten efter de 23 timmarna men jag hade sjukt kul så det var värt det!

Tack för en underbar studentkryssning och minnen för livet!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229