Sneak peek på helgens outfit...

Foto, Fest, Mode

Alltså jag är verkligen så taggad på fredagens utgång! Har verkligen laddat upp för denna helg så länge. Men det ska också bli lika underbart att få träffa vänner jag inte träffat på länge! Det som dessutom gör utgången 100 gånger mycket bättre, gott sällskap.
Och här bjuder jag på en lite enkel kik på fredagens outfit. En svart klänning och svarta klackar. Sedan ska det till mer, och sedan är outfiten perfekt. Men mer än så avslöjar jag inte än, mer får ni se på fredag så kika förbi då.
Men på fest tycker jag en svart klänning är perfekt. Hittar man en snygg modell man trivs i och som passar ens kropp är outfiten klar, och man är redo för fest. Sedan kan man ju alltid välja att lägga till smycken, en kofta eller passande jacka. Allt går att göra med en svart klänning, så smidigt och verkligen perfekt till en utgång.

Gillar

Kommentarer

annahss
annahss,
Supersnygg och enkel klänning!! Love it!! Håller verkligen med om att "den lilla svarta" är perfekt för fest 😃 nouw.com/annahss
karinholen
karinholen,
Taack! Älskar den verkligen, så himla snygg!! Ja, det är verkligen den perfekta outfiten 😃 nouw.com/karinholen
Alicia
Alicia,
Jättesnygg klänning! Sitter så bra på dig! Tänkte du vara barbent eller hur funderar du på tights och så?
karinholen
karinholen,
Tack så mycket! Jag gillar verkligen passformen på denna klänning, helt klart en favorit. Jag tänkte faktiskt vara barbent då jag tycker det blir snyggast till klänningen. Bättre bilder på hela outfiten kommer ut under kvällen, så kika förbi då😄nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229