Skönhetsbehandlingar

Foto, Skönhet

Hallå där!

Äntligen fredag, så skönt. Och om någon timme bär det av mot AW med delar av mitt team, så otroligt kul vi kommer ha! Ser verkligen fram emot det. Vi kommer sitta ute på jobbets terrass, njuta av solsken, dricka och omges av trevligt sällskap. Vad mer behövs?

Men nog om det, nu måste jag prata om skönhetsbehandlingar. Eller vad man nu ska kalla det. Jag snackar alltså om mina ögonbryn och ögonfransar. Ser ni vilken förändring? Ja, till att börja med var jag i morse och fixade mina ögonbryn. Det behövdes verkligen. Färgade och formade dem, och jösses va bra det blev. Trodde faktiskt inte det skulle bli så bra som det blev, wow. Nu slipper det se ut som en blek skog i ansiktet. Tänkte egentligen bara forma, men eftersom jag har väldigt ljusa bryn la vi i lite färg också.
Och så fransarna. Jag har ju under en tid använt fransserum (som jag berättade om för ett tag sedan) och det har faktiskt fungerat. Nu har jag förvisso mascara, men ingen mascara som förlänger fransarna, så det ni ser är mina naturliga fransar!
Ni kan ju gissa vem som är nöjdas i stan just nu!

Gillar

Kommentarer

Idamida
Idamida,
Såå fin <3nouw.com/idamida
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229