Sista dansuppvisningen...

Foto, Dans, Livsstil

Maj detta år var det alltså dansuppvisning, precis som vanligt, varje år. Detta år var dock väldigt speciellt för min del. Det var min sista dansuppvisning i Mora med M&M Dansskola. Till hösten flyttar jag ju.

Och anledning till att jag bloggar om detta nu, 2 månader senare, är väldigt enkelt. Just under denna tid av mitt liv låg bloggen nere, om ni kommer ihåg det. Och anledning till det har jag egentligen inte pratat om, men tänkte skriva ett inlägg om det senare. Kort och gott var det inte min bästa tid i livet. Allt var en kamp och inget var längre kul. Inte ens att dansa, jag som älskar att dansa..

Därför var min sista dansuppvisning med M&M även min sämsta. Hade ingen lust. Tänkt först skita i uppvisningen och bara ligga i sängen hela dagen. Men tog tag i livet och skyndade iväg i sista minuten. Hann precis i tid, på sekunden! Hade dock inte vidare ork eller lust så gjorde ingen toppen instats, kunde gett extremt mycket mer och levererat mer känsla och helt enkelt dansat bättre.
Men när jag efter Ragga 2 och 3 klev av golvet var jag stolt att jag trots allt tog mig ut och gjorde det bästa av situationen med tanke på vad som rörde sig i mitt huvud.

Efter 10 på M&M Dansskola, avslutar vi alltså detta inlägg med en stor bildbomb från senaste uppvisningen. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229