Saker jag stör mig på hos killar

Tycker till

❌ ordet "diss". Mannen, vill jag inte svara så vill jag inte. Svårare än så är det inte. Jag dissar inte. Och förresten vem använder ens "diss" längre?

❌ att lova saker och sedan inte hålla det. Gäller väl tjejer också för den delen, men men... när man liksom planerat något, men att det sedan inte blir av. Jag är inte omöjlig och inte heller omänsklig, självklart förstår jag att livet ibland kommer emellan och man kan helt enkelt inte kan hålla sig till planen, men skriv det gärna till mig så jag vet och slipper sitta och bli fursterad.

❌ att smöra och låtsas vara intresserad för att få den enda saken de är ute efter. Snälla, spela med öppna kort och berätta från början vad du vill. Sedan kan jag ju själv välja om jag är med på det eller inte, hur svårt ska det behöva vara? Vi tjejer har väldigt hårt skinn, vi tål sanningen

❌ "jag tar mer än dig", alltså när det kommer till vikt på gymmet. Hatar verkligen den kommentaren! Vad spelar det ens för roll? Inte står väl jag och min gympartner och kommenterar på vem som tar mer eller mindre. En annan hemlighet är ju att killar biologiskt är starkare än oss tjejer, så det är ju rätt så självklart att ni tar mer i vikt än vad vi gör. Men jag förstår inte vad poängen med den kommentaren är? Vad vinner man på det? Känner man sig som en bättre person, en starkare person? Nej skippa den killar.

❌ att de generellt är så ologiska, förstår mig inte på dem alls, haha. Det kanske är ömsesidigt dock...

Samtidigt får vi inte glömma bort att killar är väldigt bra och mysiga också...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229