Saker jag är glad att jag gjort i mitt liv

Livsstil, Om mig

Klippt kontakter, något som kanske låter väldigt extremt men som så många gånger är nödvändigt. Jag ångrar inte mina beslut med att klippa banden med personerna i fråga, det behövs som sagt ibland.

Flyttat, det var verkligen så skönt att flytta ifrån Dalarna och byn där jag bott i 18 år. I små samhällen blir det lätt så mycket skit och folk är så kortsynta. Men också viktigt för att hitta mig själv och påbörja ett eget liv med egna rutiner och eget ansvar. Också en bra anledning att klippa kontakten med folk som inte längre behövs i livet.

Tagit tag i mitt mående, egentligen borde jag tacka mina vänner för detta. Hade inte tagit tag i det om inte de i stort sätt gjort det åt mig... Men jag är glad att jag är medveten om det, vet hur läget ser ut, hur jag funderar, vad jag kan göra när det är som värst osv. Det är många, även jag tidigare, som förnekar att de mår dåligt, så att faktiskt erkänna det för sig själv och andra är ett stort steg.

Började på dans, behöver jag ens säga mer? Dansen är mitt liv och har verkligen hjälpt att hitta mig själv.

Började träna, självklart är det något jag är glad över eftersom jag älskar att träna, mår bra av det och har en fast rutin i mitt liv. Det är så mycket positivt med att träna, inte bara att kroppen och psyket mår bra, utan även att det är en helt ny värld med så mycket runt omkring som är intressant och spännande. Menar alltså kost, övningar, tips och knep, saker man kan lägga ner mycket tid på och där man verkligen kan hitta sin grej, vilket också gör att träningen blir mycket roligare och personligare.

Började blogga, självklart. Hade väl inte fortsatt i 7 år om jag inte tyckt det varit kul, eller vad tror ni? Att en spontan grej, som det var från början, kunde bli så kul och så stort. Att folk läser om mitt liv och mina tankar, och stöttar mig i mycket, det är en speciell känsla. Och det är verkligen så kul att skriva till er, samtidigt som det bitvis är tungt och knepigt.

3 bilder från flytten till Uppsala. Vilket långt hår jag hade haha..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229