Saker endas bloggare förstår... del 2

Livsstil, Foto, Om mig

Hitta del 1 HÄR

Att man blir så sjukt glad varje gång man snubblar över ett event, samarbete eller liknande. Så sjukt kul att delta i och så kul med variation på inläggen och att tipsa er läsare om allt möjligt. Man inser också hur långt man kommit med sin blogg, och hur långt man kan komma. Att man har hela sin egna framgång i sina egna händer och styr det helt själv.

Att man som bloggare blir nedstämd och ledsen varje gång man får en bloggtorka. Som jag hatar det! Jag saknar att skriva till er och att ha en kontakt med er. Och när jag då sitter med bloggtorka och inte vet vad jag ska skriva om, det är helt blankt, blir jag besviken och ledsen på mig själv. Och jag saknar något enormt att knappra på tangenterna...

Hur fruktansvärt arg men blir när inlägget man jobbat så länge med bara helt sådär försvinner, internet krånglar eller bloggportalen jobbar med ett problem. Att det man jobbat med så länge bara försvinner och arbetet var förgäves. Eller när man tror att bilderna man tagit blivit så bra och ser fram emot att publicera dem på bloggen, när man sedan inser att bilderna blev ren katastrof..

De mindre trevliga läsarna som ska komma med ovänliga kommentarer, antaganden, rättelser, utskällningar eller avundsjuka och påstår att allt jag skrivit och jobbat för är fel och orättvist. Att jag inte ska få glädjas för min framgång. Att jag får "skylla mig själv och bara acceptera hat eftersom jag är ute på internet", va?

Den otroliga, extrema lyckan när man får fina och stöttande ord och kommentarer från läsare och bloggare! Ord som gör så mycket, och är en av många anledningar till varför man började blogga. 

Trots allt hat som tyvärr tillkommer är man omgiven av en sådan stark och obeskrivlig kärlek. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229