Q / A

Livsstil, Om mig

Berätta något om dig själv som du än inte berättat!

- Jag är extremt bra på att argumentera. Oavsett vem det är mot eller vad det handlar om. Är också väldigt bra på att se en situation ur flera olika synvinklar, vilket underlättar mycket när det kör ihop sig med någon.

Vad är ditt mål med dansen?

- Mitt långsiktiga mål med dansen är att komma längre, ta mig uppåt, utvecklas, och blir sedd. Men det är ju förvisso inte anledningen till att jag dansar. Anledningen är att jag älskar det jag gör på golvet och jag mår bra av det. Jag blir lycklig! Jag är lycklig varenda sekund på golvet och dansen har hjälpt mig må bättre.
Värdesätter dansen väldigt mycket.

Ditt bästa tips på bra mat och dryck efter träning?

- Oj! Det är en riktigt bra fråga. Det brukar variera, men generellt ser jag till att få i mig mycket protein efter träningen. Oftast blir det kvarg, men ibland ägg eller lite köttbullar haha. Eller middag, det beror på vilken tid det är. Att dricka: antingen dricker jag en proteindrink, men oftast hinner jag dricka upp den på gymmet så därför dricker jag vatten.
NOCCO eller AminoPro fungerar också.

Har du något bra tips på hur jag kommer igång med träning?

- Mitt tips är att kort och gott ta tummen ur röven. Bara helt enkel planera in en dag och en tid då det ska bli gjort, och få det gjort. Och sedan göra det några gånger tills du känner att du fått in en rutin och tycker det är kul att träna. Tycker du inte det är kul kanske du ska prova någon annan träningsform.
Men mitt tips är att få in en rutin, och för att hitta den är mitt bästa tips är att planera och få det gjort.

Vad ser du mest fram emot i sommar?

- Oj, vilken svår fråga! Det är inte så mycket som händer eller som är inte planerat eftersom jag kommer jobba stor del av sommaren. Men jag ser verkligen fram emot vår årliga MC-semester, den blir förvisso kort i år men den blir av i alla fall. Också att få fira midsommar med vänner och familj. Och sist, men inte minst, att tatuera mig på nytt!!

Hur raggar du på krogen?

- Jag brukar inte ragga på krogen, det fixar killarna så bra ändå haha. Och när jag väl går ut på krogen ser jag mest fram emot att dansa och ha kul med mina vänner och inte springa runt efter killar.
Men om jag väl skulle ragga på någon skulle jag köra på den lite lättare varianten, att få ögonkontakt med killen och visa att jag intresserad och sedan överlåta ansvaret på han.

Har du någon dejt inplanerad inom kort? Och vad ska ni i så fall göra?

- Nej jag har ingen inplanerad. Det brukar bli väldigt spontant. Och inte heller har vi någon större planering för vad vi ska göra, just för att det blir så spontant. Bara ta det som det kommer, umgås, kanske dricka lite gott. Bara ha kul.

Om du vann en miljon vad skulle du göra?

- Riktigt bra fråga. Jag skulle börja med att resa, behöver sol och semester. En god drink vid poolen liksom, helt i min smak. Sedan skulle jag troligen spara en del men också mycket troligt unna mig en massa fint, hehe. Som kläder, väskor, skor och kanske en telefon.

Gillar

Kommentarer

hannalundqviist
hannalundqviist,
Vad roligt att få lära känna dig lite mera fina fina du!!😃💗nouw.com/hannalundqviist
karinholen
karinholen,
Va roligt att höra att inlägget uppskattas😃blir så glad, finaste ❤nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229