PTSD-behandling innan kryssning?

Livsstil, Om mig, Psykisk ohälsa

Hejsan mina sköna!

Ny vecka och jag tycker faktiskt det känns bra. Dock är jag nervös för fredagen då halloweenkryssningen åker iväg med oss! Vill liksom inte att det ska bli fredag, för att jag inte vill hålla på att stressa, glömma saker, vara orolig för att det kommer bli ett jäkla kackel och våra vänner överallt... Ändå är jag otroligt taggad och det kommer verkligen bli kul! Tror att anledningen till att jag har lite panik över fredag är för att jag har extremt höga förväntningar eftersom det är 3e året för min del. Jäklar va jobbigt!

Men åter till veckans planer.

Ska ju som sagt då på 48 timmars halloweenkryssning till Riga med ett gäng härliga människor! Alltså det är så otroligt kul att klä ut sig, sminka sig, gå crazy med smink och blod. Föra i en trång och varmt hytt, spela in en vlogg, dansa å ha kul. Se Riga ännu en gång och allt som hör till! Gud va det ska bli roligt!

---

Ska även svänga förbi psykologen dagen innan kryssningen, på torsdag alltså. Jag vill verkligen inte gå dit! Just nu har vi tagit behandlingen ett steg längre och djupare ner i skiten. Det är de absolut värsta detaljerna jag måste återuppleva gång efter gång. Hatar det så! Har inte heller ägnat en sekund åt min hemläxa som jag fick förra gången jag var där... Nej jag vill verkligen inte gå, alls. Just nu ser jag inte nyttan i att fortsätta behandlingen och att utsätta mig för att minnas. Även fast jag vet att det finns mycket som pekar på att det är ett fungerande sätt och att det dessutom hjälpt mig en liten liten bit på vägen.
Har otrolig ångest över besöket, men det är tur jag har en riktigt bra psykolog. Trodde inte dessa fanns eftersom jag bara haft extremt dålig erfarenhet av de typer av utbildade personer. Men min psykolog är bra, tack och lov!

---

Jag ska packa och handla inför kryssningen. Kanske inte så konstigt. Också vattna blommorna och liknande innan vi åker iväg. Ni vet sånt man gör när man har ett hem att ansvara för.
Och något som Josefine tipsade mig om idag; att handla hem mat och bakis-snacks innan vi åker iväg så det finns hemma när vi kommer tillbaka efter 48 timmar festande. Hur smart?!

---

Klippa mitt hår. Själv. Hemma. Ja, det är galet. Men inte så galet som det låter. Har gjort det förut och det är verkligen dags att göra något åt mina slitna toppar nu. Ska alltså bara trimma topparna och klippa bort de värsta.

Gillar

Kommentarer

J
J,
Jaså, du ska ut på Halloweenkryss igen! 😊 Var det inte ifjol du var utklädd till fånge, eller kanske året innan? Minns att jag kommenterade det iaf. 😊 Brukar också klippa mig själv! Frisörer sabbade mitt hår så ofta och jag vet ju precis själv hur jag vill ha det. Använd två speglar - en framför och en bakom, det är mitt tips! 😊 Eller be någon du litar på om hjälp.

Du som också har Youtube - vet du varför ens kanalnamn inte ändras fast man ändrat det? Och hur lång tid det kan ta? Just skaffat ett konto men kanalen visar mitt fulla för- och efternamn nu och det vill jag inte att den ska heta...Har ändrat det flera gånger, men när jag loggar ut har den ändå inte utfört det. :/ Folk på nätet skriver att det kan ta flera veckor innan det visas...Något råd?

Hoppas du får kul på kryssningen! 😊
karinholen
karinholen,
Jo förra året var jag fånge. Ska vara det i år också fast en uppdaterad variant. Kommer bli kul! Börjar bli en tradition 😊
Har faktiskt ingen aning hur det fungerar på yt. Det Bästa är väl om du kontaktar dem och frågar.
Tack så mycket, kommer. Nog bli kalaskul 😀
nouw.com/karinholen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229