Posters i mängder!

Inspiration, Samarbeten

Hallå, hej, god morgon!

Hur är det med er? Själv har jag kvar lite av gårdagen migrän, men förutom det är allting bra. Det kommer med andra ord bli en tuff dag, med migrän och samtidigt ta ikapp det jag missat på jobbet under helgen i Mora.
Men men, jag väljer att inte tänka på det just nu utan inspirerar mig istället med en mängd snygga posters från bga.se
Ni vet ju vid det här laget att jag älskar posters, det är så lätt och enkelt men gör så mycket för ett hem! Så ja, självklart ser jag fram emot detta samarbete med bga.se. Det är ett familjeföretag som brinner för att tillhandahålla kunden med såväl snygga posters till egna, måttbeställda ramar. Som inte detta redan vore bra nog har de en egen ramverkstad för att vi kunder ska få exakt det mått och stil vi vill ha. Hur smidigt är inte det? Och ärligt, hur ofta letar man inte ihjäl sig efter en snygg och prisvärd ram, utan att hitta någon? Jag har alltid haft svårt att hitta en passande ram till eventuella väggdekorationer, så därför har jag gett upp jakten på väggdekorationer... Men nu har ju bga.se visat mig att det inte är kört, utan jag kan få vilken ram jag än känner för!

Och sist men inte minst har jag en unik rabattkod till er, karinholen25 ger er 25% hela vägen fram till den 10 november! Varför inte passa på att köpa en farsdagspresent? Eller bara unna dig något snyggt nu till hösten.

PRIS: från 49:-
Poster1 / Poster2 / Poster3

PRIS: från 49:-
Poster1 / Poster2

Mina favoriter

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229