Planerna för helgen

Livsstil, Inspiration

I helgen är det jag och Bossen som håller ställningarna här hemma eftersom killen är utomlands och gottar sig. Inte alls avundsjuk, är ju rätt skönt med lägenheten för mig själv, att sova själv och att gå ut i snöstorm. Right?
Nej skämt åsido, kul att han är ute och ser världen och blir lite brunare. Men mina planer står inte still för det, nej nej.

Plans for the weekend...

♦ Ikväll blir det en lugn kväll med serie och choklad. Gäller att passa på att äta choklad nu när killen inte äter upp den för mig!

♦ Redan i morgon hade jag tänkt spela in nästa vlogg, spännande. Får ni den här gången följa med på mina egna äventyr.

♦ Ska även göra om mina fransar i morgon med Elisabeth. Tog bort de sista jag hade kvar idag, svårare än jag trodde, och jag tror flera av mina naturliga också följde med haha. Vi ska prova en ny salong denna gång, en i Uppsala. Har hört mycket bra om den och framförallt sett hur bra resultat man får, så det är helt klart värt att prova. Speciellt när det är för halva priset än dit vi går nu. Jackpot

♦ Träna poledance, få tillbaka styrkan och jobba på tricks. Både dem jag glömt bort men också att sätta dem jag kommer ihåg. Det ska vara felfritt, ni vet.

♦ Gymma lite grann också

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229