Planer för Valborg...

Foto, Fest

Hej och god morgon!

Idag gör jag sista dagen på arbetsveckan och sedan är jag ledig i några dagar. Ser faktiskt fram emot ledigheten även fast jobbet är riktigt kul och givande. Men det beror nog mest på att jag har roliga planer att se fram emot de kommande dagarna. Förutom Valborg (som jag kommer till strax) ska jag fara hem till kära Mora, umgås med vänner och familj. Ska även övningsköra en del eftersom chefen lovat att betala min uppskrivning och körning!! Hur goals?! Och självklart ska jag varandra omkring på Rättviks marknad, en viktig tradition som inte får brytas. Ska verkligen bli mysigt att komma hem en sväng.

Men åter till Valborg, som äger rum redan i morgon! Är det bara jag som inte riktigt insett det än? Jag har längtat till Valborg så mycket men jag har inte riktigt förstått att det faktiskt är redan i morgon.. Sjukt nice hur som helst eftersom Valborg kommer bli grymt detta år.

För er som missat är Sveriges största Valborgsfirande i Uppsala, så självklart kommer jag hålla mig i Uppsala detta år. Faktiskt första året jag firar i Uppsala. Trots att jag bott här i snart 2 år. Spenderade liksom förra Valborg bakis i Stockholm i en lokal i en trasig säng... Så detta år kommer minst sagt slå alla rekord haha...

Valborg 2018 ...

8:00
Kommer alarmet ringa. Som ni vet måste jag ha min såkallade "bloggtid" innan vi åker iväg. Det ska drickas kaffe, sminkas, fixa oss i ordning, välja outfit, fota oss. Och sedan bege oss ner mot stan för att möta upp killens underbara familj

11:30
Är den traditionella valborgs-lunchen inbokad. Killens familj brukar nämligen varje Valborg gå ut och äta lunch tillsammans, hur mysig tradition? Och hur underbart är det inte att även jag och Josefine är bjudna? Josefine kommer nämligen anlända till Uppsala vid lunchtid och hänga på oss. Ska verkligen bli så sjukt underbart att äta med de bästa människorna i livet. Killens familj är oslagbart trevliga, kärleksfulla och roliga. Att dessutom Josefine, min söta älskade roliga stockholmare, hänger med är grädden på moset, som man säger.

13:00-18:00?
Här är det lite frågetecken kring vad som händer. Som jag fattar det ska vi fara till Ekonomikum och kolla på nå spektakel. Sitta i gräset, dricka alkohol och njuta. Hoppas bara inte på regn. Någon gång fram åt eftermiddagen kommer vi bege oss hem, äta lite (det är i alla fall planen om vi inte är för mätta från lunchen fortfarande), kladda på festsminket, ta fram festkläderna och finskorna. Skåla och föra mellan sminkning och val av kläder.

18:00ish-framtiden?
Är det fest hemma hos killen. Jag och killen har dragit ihop ett superstort och trevligt evenemang, bjudit in alla våra vänner så det kommer bli en sjukt nice fest. Mycket lekar, bra musik, bra stämning, bra folk, mycket folk, god dricka och Valborg. Det kommer bli toppen!

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
När ska du lära dig att man har svarta strumpor?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229