Om sanningen ska fram...

Livsstil, Om mig

1. När grät du senast och varför?

Kommer inte ihåg exakt när, men vet att det var några dagar sedan och det berodde på ångest. Det blev lite för mycket i den stunden, ångesten sa sitt och gjorde saken ännu värre. Kommer däremot inte ihåg vad det var som blev för mycket. Troligen, som det oftast är, var det bara för mycket tankar och funderingar för mig att klara av.

2. När kan du vara dig själv till 100%?

Det är en riktigt svår fråga. Vet vi ens när vi är oss själv till 100%? Jag menar, är vi inte många gånger ganska bra på att intala oss att vi är oss själva till 100%, fast vi egentligen inte är det?
Hur som helst, jag är mig själv när jag är hemma, själv eller med nära vänner och familj. Är mig själv hela tiden, var jag än är skulle jag vilja påstå. Så länge jag är med personer jag trivs med och som jag kan vara mig själv med. Dock tror jag vi påverkas av omgivningen, exempelvis när vi är ute på stan med kompisar, och därför kanske bara är 98% oss själva. Förstår ni hur jag menar? Det är så mycket som påverkar runt omkring oss som vi inte ens lägger märke till många gånger.

3. Tre saker du avskyr?

Avskyr när folk antar att det vet saker om mig, och står fast vid att de har rätt om den antagelse fast jag visat motsatsen. Så himla irriterande, skaffa en hobby istället.
Avskyr migrän. Okej, vem gör inte? Men det är så sjukt jobbigt och det förstör verkligen hela dagen. Alla planer jag gjort för dagen, alla måsten går åt helvete. Måste planera om och sova bort dagen. Och jag är den människan som inte gillar att sova bort dagar, jag vill göra något av dagen. Därför blir dessa dagar så jobbiga för mig, men främst för att jag inte ens orkar eller kan göra det jag vill.
Och sista saken jag avskyr är killar som tror sig ha rätt till oss tjejer! Att vi enbart finns till för deras förfogande, att vi ska göra som dem vill och säger, att vi bara är deras leksaker att leka med och att vi ska säga upp vårt liv och känslor för att lyssna på dem. Nej, mannen det är 2017 och vi är precis lika mycket män som ni! Börja inse att vi inte lever på 1700-talet längre utan 2000-talet. Det värsta är när killar skriver detta privat till oss tjejer och som sedan blir arga för att vi säger ifrån, like what?! Nej, jag accepterar inte detta. Vi ska inte behöva svara på sådan dumma meddelanden varje dag.

4. Hur var du i skolan?

Jag var den tjejen som tog skolan på stort allvar! På gott och ont. Det ledde till att jag lätt stressade upp mig över uppgifter, prov och liknande, och som sedan ledde till ångest. Men det ledde också till bra betyg och stipendium, två stycken dessutom! Jag har alltid vetat vad jag bli och jag har därför också vetat vad som krävts av mig för att lyckas. Jag har följt mina drömmar och sett till att få bra utbildning.

5. Vad blir du stressad av?

Som jag skrev ovan är jag bra på att stressa upp mig över det mesta. Men framförallt när det handlar om prestation, alltså när det kommer till skolan och jobb, exempelvis.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229