Ögongodis från River Island

Inspiration, Mode, Tips

Adlinks

4 snygga klänningar som både passar till fest men också till vardags. Mycket beror ju på vilka accessoarer man har till samt hur man matchar det med resten av outfiten. Antingen blir det festligt eller vardagligt. Egentligen väldigt logiskt. Jag gillar främst den svarta klänningen till höger, fatta va snyggt den måste sitta samt vilken snygg rygg den har med den kedjan. Gillar även modellen på den gula (liknar ett cerpe set haha), dock kanske en annan färg. Tror inte gul är min färg...

Adlinks

Även 4 snygga toppar. Visst ser den andra från vänster riktigt mysig ut? Personligen älskar jag alla fyra, men skulle jag på fest skulle jag troligen sätta på mig någon av de två längst till höger. Till det ett par höga byxor, snygga smycken och en matchande aftonväska. Inte för avancerat men ändå väldigt festligt och passar många evenemang.

Och vet ni vad det bästa med River Island är? De har en sjukt bra prislapp på alla deras kläder. Dessa 8 plagg ligger inte på många kronor, de ligger mellan 100:- och 200:- Många plagg ligger på 175:- Like what?! Hur underbart?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229