Några frågor om 2018

Livsstil, Om mig, Psykisk ohälsa

Vad ser du mest fram emot detta år?
- Det jag ser mest fram emot detta år är bland annat Londonresan med Michelle, men också allmänt allt spännande och spontant som jag hoppas året kommer bjuda på.

Finns det fler saker du ser fram emot?
- Jag ser också fram emot att fira semester tillsammans med min boy. Hur eller var är inte bestämt än, men vi har pratat om att åka iväg någon vecka under sommaren och bara njuta av livet. Ser också fram emot hur min danskarriär artar sig, hur bloggen utvecklas och hur långt träningen kommer ta mig detta år.

Är det något du är orolig eller nervös för?
- Inte orolig över, vad jag kommer på i alla fall.. Men jag är lite nervös inför musikvideon. Första gången jag gör något sådant, det är ju inte direkt som en dansuppvisning för familj och vänner. Detta är ju något helt annat.

Är det någon önskan du skulle vilja förverkliga under året?
- Resa! Resa massor, till solen och njuta. Något jag länge velat är att åka till solen, bara ligga vid poolen en hel vecka, bli brun och dricka drinkar. Skulle också vilja göra min höfttatuering som jag funderat på ett tag, har dock inte bestämt mig för ett motiv och det är ju där problemet ligger haha.

Hur ser du på dig själv och din förändring under året?
- Hoppas på att utvecklas som person, bli starkare och liksom växa i mig själv. Men hoppas mest på att må bättre, att jag ska kunna gå ner i medicinering, bli lycklig och kunna se ett slut på detta.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229