Något ni än inte vet

Livsstil, Om mig

OMG, hur kul är det inte med hemligheter som avslöjas, så att säga? Jag gillar verkligen att dessa typer av inlägg på bloggar. Det är för det första riktigt spännande men också så viktigt att se att en bloggare är som vilken människa som helst, inte perfekt. Att man som läsare känner att man kan relatera till boggaren, det tycker jag är riktigt viktigt.

- Varje gång jag gymmar, alltså varje gång, tappar jag räkningen. Ni vet när man ska köra 10x3 och jag glömmer helt bort vilken siffra jag är på. Ibland går jag från 3 till 7, eller 5 till 1, det beror helt på vilket humör jag är på och hur jobbigt det är haha. Är det bara mig det händer?

- Jag äter onyttigt varje dag. Lyx, skulle jag ändå säga. Har en sådan fantastisk ämnesomsättning att jag inte lägger på mig. Dock hänger det också ihop med att jag tränar 6 dagar i veckan, det får vi inte glömma. Men även utan träningen har jag svårt att lägga på mig, det tar ett tag innan det sker, vilket är så skönt!

- Har fått upp intresset för en kille, och han för mig. Verkligen spännände, men var det leder vet inget.

- Något jag verkligen stör mig extremt mycket på är när lakanet i sängen kommer loss och korvar ihop sig! Usch nej. Värst är det när man sover tillsammans med något, vilket jag sällan gör, och det får mig att helst vilja skippa sovsällskap haha. Dock har jag löst detta problem och använder mig enbart av kuvertlakan, de ligger hela tiden på plats oavsett om jag sover med någon eller själv, älskar det!

- Jobbar just nu för att ta bloggen till en ny nivå. Utveckla den i en annan riktning som jag tidigare inte tänkt på.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229