Mitt 2016

Foto, Livsstil, Träning, Dans, Fest

Första delen av mitt 2016 är tyvärr borta tillsammans med min gamla dator. Med det menar jag alltså bilder. Dock kan jag lätt sammanfatta Januari till Maj för er. Det var egentligen inte så mycket spännande som hände dessa månader.

Till att börja med var jag på studentfester till både höger och vänster. Det var verkligen så mycket studentfester hela tiden, men jösses va kul det var.

Det som dock är något att komma ihåg är STUDENTKRYSSNINGEN jag var på i slutet av Mars. Så sjukt galen men så sjukt kul kryssning.

I Maj dansade jag även min sista DANSUPPVISNING med dansskolan. Efter 10 år på dansskolan med underbara vänner och lärare dansade jag då min sista gång med den dansskolan och underbara människor. Jag saknar dem så mycket idag!

Förutom alla dessa fester pluggade jag riktigt flitigt i skolan. Samtidigt som jag kämpade med ångest varje dag. Det var tuffa månader man samtidigt riktigt fartfyllda.

Efter dessa månader blev det verkligen mer händelserikt och jag tänker därför, som vanligt, gå igenom året månad för månad.

STUDENTBAL

Månaden började med studentbalen den 3 juni. Det var en riktigt mysig och fin kväll. Jag kände mig verkligen som en queen, så fin som jag var då är jag ju aldrig annars.
Vi åkte dit i en fin bil. Åt sedan en trerättersmiddag. För att sedan på kvällen festa galet på stranden. Det var inte planerat att festa på stranden, så jag hade alltså inget ombyte med mig och inte heller kunde jag åka hem och byta om eftersom balen var 5 mil hemifrån. Därför festade jag i balklänning, balfrisyr, balsminkning och 12cm klackar på stranden. Under denna fest åkte jag även trampbåt med bönderna samt klättrade upp för en skateramp. I balklänning och klackar. Det gör jag inte heller varje dag så det var helt klart en upplevelse.

Och ja, klänningen och skorna var hela och fina efter denna vilda kväll. Trodde aldrig det skulle gå men det gjorde det, haha...

STUDENTVECKAN

Efter balen började den årliga och obligatoriska studentveckan. En hel vecka med bara galenskaper och fest. Ett nedräknande till studenten.
Drar lite kort vad som hände denna vecka, eftersom det kommer bli så himla långt annars. För er som vill veta mer om studentveckan i detalj hittat ni ett inlägg om det HÄR.

Men under detta vecka hanns med en hel del: akuten för ett brutet finger hos min kompis (han säger att det är mitt fel eftersom vi dansade bugg, men vet inte riktigt om jag tror på det.. haha), fester, blod, tårar, vandring upp för slalombacken, sena kvällar, tidiga morgnar (vi hade ju ändå aktiviteter i skolan), Stiernhööks challens (som vi inte vann…), strandhäng, glass, åkte kundvagn, pynt av studentflak, satte upp våra klasslakan i skolan, mösspåtagning och studentmiddag där jag fick stipendium!

STUDENTEN!!

Ja efter studentveckan var det äntligen min tur att gå ut skolan och fira galet. Dock var det fruktansvärt kallt denna dag, enbart några plusgrader (dock blev vi varma inifrån tack och lov) och självklart regn. Vad vore en student utan regn? Nej det går ju självklart inte...
Det var en helsjuk dag men jag hade verkligen så kul.
Dagen började redan 7:00 på stranden med champagnefrukost. Sedan var det full rulle hela dagen.
HÄR är hela inlägget

MIDSOMMAR

Efter studenten har vi Dalarnas egna högtid, Midsommar. Då jag och mina vänner firade i Leksand, där Sveriges största midsommarfirande äger rum. Också en riktigt galen och rolig kväll. Denna dag hade vi dock fint väder!

SEMSTER I STAN / MIN FÖRSTA TATUERING!!

Min och Majas vecka i Stockholm var galet rolig och galet välbehövd. Jag kör igenom veckan lite snabbt. Mer detaljerat kan ni läsa HÄR, HÄR, HÄR, HÄR, HÄR

MÅNDAG: vi kom dit. Närmare kvällen. Vi åkte hem till Majas farmor, lämnade av våra grejer, piffade till oss lite. Tog sedan tunnelbanan in till stan och träffade två killkompisar. Planen var en lugn och trevlig kväll ute. Det blev dock en vild och trevlig kväll ute. Det blev inte som planerat men det var fett kul.

TISDAG: lugn dag. Vi orkade inte så mycket mer haha. Vi tog oss i alla fall ut på stan, i regnet med tygskor… Träffade några kompisar till Maja och avslutade kvällen med snacks och tjejsnack.

ONSDAG: Shopping på Mall Of Scandinavia med Emma. På kvällen gick vi till en Brasilansk restaurang, åt och drack lite gott.

TORSDAG: lite mer shopping. Strosade runt på stan. Hade inget planerat så gick mest bara omkring. På kvällen tatuerade vi oss dock. Jag gjorde min första. Ett litet hjärta på vänster handled. En liten, men väldigt betydelsefull tatuering. Älskar den!

FREDAG: Utgång med Emma. Det var min sista dag i Stockholm (Maja stannade längre). Så jag och mina brudar körde en utgång. Det blev en lugn utgång denna gång, inte som måndagens haha. Vi dansade och hade det riktigt trevligt hela kvällen.

LÄGENHET

Förutom det blev även lägenheten i Uppsala min denna månad. Jag skrev på pappren och fick nycklarna. En riktigt fantastisk händelse under detta år. För då visste jag att något nytt och spännande väntade på mig.

KÖRKORT

Månaden bjöd på ett intensivt pluggande av körkort, och mycket körande. Dock blev det inget körkort (varför framgår i September). Jag kom i alla fall långt, jag tog tag i det och känner mig säker hela vägen. Ska ta det så fort det bara går.

VASA TRAMPET

Cyklade även Vasa Trampet med mamma. Något vi gör varje sommar och har gjort i 8 år. I år slog vi dessutom personligt rekord i den hemska blåsten. Turen avslutade med hotellunch och en tur hem. Jag älskar verkligen denna tradition. Jag tycker ju det är kul att träna och det är riktigt underbart att jag och mor har något som är "vår grej".

BÖRJADE STUDERA

Jag kom in på SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet) som reserv, och det var därför det aldrig blev något körkort. För samma dag som jag skulle haft uppkörning började jag skolan…

Började alltså Etologi- och djurskyddsprogrammet. Med andra ord flyttade jag till Uppsala, 25 mil hemifrån.

September bestod kort och gott av plugg, lära sig hitta i stan, få hemtrevligt i lägenheten samt umgås med kompisar som bor i närheten.

MASSA NYTT I MITT LIV...

Jag klippte av mig håret. Ny stad, ny kommun, ny skola och ny frisyr. Är väl så det ska vara haha?
Det var även denna månad jag hittade tillbaka till träningen efter 1 års uppehåll. Det bästa jag gjort. Lever på gymmet numera…
Det var även denna månad jag tog tag i mig själv, mitt liv och min hälsa. Med mycket hjälp och stöd av mina vänner.

HALLOWEENKRYSSNING

Åkte jag och mina brudar på halloweenkryssning. Galet men så sjukt kul. Var ju utklädd till Tragisk Dramaqueen. Rockade den utklädande och jag hade verkligen så kul på dansgolvet och tillsammans med mina vänner.

GYMMET

Spenderade även mycket tid på gymmet. Var där oftare än jag var hemma haha. Men en av det bästa sakerna jag gjorde detta år var att köpa en gymkort. Jag trivs verkligen så bra på gymmet och jag mår bara bättre och bättre för ju mer resultat jag får!

FÖDELSEDAG

Fyllde 19. Firade dagen med er läsare, via en mukbang, och på kvällen tillsammans med Emma. Det var en riktigt bra födelsedag.
Fredagen efter firades jag faktiskt lite till då jag blev bjuden på middag och en tur till Stockholm.

Gillar

Kommentarer

karinholen
karinholen,
Året har varit riktigt bra, måste jag hålla med om! Och studenten var helt underbar <3 nouw.com/karinholen
emmamoller
emmamoller,
gud vilket härligt år!! studenten<3nouw.com/emmamoller
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229