Midsommar

Fest, Foto, Livsstil

Midsommar, Dalarnas högtid.
Därför drog jag och mina brudar till Leksand, Sveriges största midsommarfirande.

Dagen började med en mysig frukost i solen tillsammans med mamma. Efter den mysiga frukosten, i den fantastiska värmen, drog vi ner på stan och handlade lite. Snackade massor med skit på vägen och hade det väldigt bra.
När vi kom hem igen fick jag lite bråttom. Så in i duschen, på med sminket (som jag finslipade på tåget haha), torkade håret, åt en sen lunch, hann även med en fika, valde kläder för kvällen och packade. Jag hann precis, men jösses va snabb jag var!

Tog tåget till Leksand med Majsan där vi mötte upp hennes syster, Julia, och Nikki.

Det första vi gjorde när vi kom fram var att leta upp en pizzeria för Maja höll på att svälta ihjäl. Det var riktigt bråttom, herregud alltså. Som vi sprang haha. Efter det gick vi runt i Leksand och gjorde mest inte så mycket mer. Träffade lite folk, satt på en parkbänk, lekte modeller för nån främling och bara hade det nice.

Framåt kvällen var det stångresning i Gropen. Det tillhör ju som sagt traditionerna att vara med på det.
Efteråt blev det självklart dans. Små grodorna och grejer. Riktigt kul. Tror aldrig jag dansat runt stången, inte ens som barn. Någon gång måste vara den första..

Efter detta kunde festen börja, så att säga.
Nu var det dock min tur att köpa en pizza, för nu blev jag hungrig.
När det var gjort mötte vi upp kompisar till både höger och vänster. Gungade, snackade skit, åkte karusell, gick runt i Leksand och hade det allmänt kul bara.

​Kom hem vid 5 då vi faktiskt lyckades hitta skjuts hem. Det blev en sen kväll men den var fantastiskt kul! 
Midsommar 2016 var oslagbar. 

Gillar

Instagram @karinholen

Instagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholen