Men vad står då på min önskelista?

Nog fokus på killen! Mer fokus på mig och mina wanties.
Skämt åsido, men ändå dags för mina godingar. Kanske att jag lyckas inspirera er till en present, julklapp eller bara ett köp till er själva. Själv älskar ju sådana kollage. Sjukt mycket inspiration på en gång. Right?
Så detta är vad jag hunnit skriva upp än så länge, men om jag känner mig själv rätt kommer denna lista att fyllas på in i det sista.
Och min top 3 från detta kollage är:

1. Hörlurar! Mina har gått sönder och köpte i ren desperation ett par svinbilliga. Därav kvalitén... Nu får det helt enkelt vara nog och dags för riktigt bra ljud och kvalité! Är sugen på lurar, men har aldrig använt det eller varit ett fan av det så vet inte än. Men headset med bra ljud går alltid hem, speciellt när sladden bara går runt nacken och inte trasslar in sig i kläder och grejer.

2. Kameran. För det första, hur snygg och söt är den inte? Men också, hur kul är det inte att ta bilder, få ut dem direkt från kameran och sedan kunna hänga upp favoriterna på väggen. Direkt. Utan en massa krångel. Helt klart något för mig!

3. Träningsbyxor. Mina nuvarande börjar ge med sig och går sönder lite titt som tätt. Tråkigt men det innebär väl att jag träna hårt. Hur som, nya snygga träningsbyxor är ett måste. Nästa måste är att de ska ha bra passform och framförallt sitta kvar i midjan så man slipper dra upp dem var tredje steg.

Gillar

Instagram @karinholen

Instagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholenInstagram karinholen